HTC One M8 Windows 10’a göç edecek

Tayvanlı teknoloji devi HTC Corporation tarafından yayınlanan açıklamayla, Windows Phone işletim sistemini kullanan HTC One M8’lerin Windows 10’a geçeceği duyuruldu.
htc-one-m8-windows-10

Android işletim sisteminin en önemli üreticileri arasında yer alan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation son yıllarda alternatif arayışına girdi ve çareyi Windows Phone işletim sistemini de kullanmakta buldu. Microsoft’un mobil işletim sistemini kullanan telefonlar üreten HTC, bunun yanı sıra geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘in de Windows Phone işletim sistemli bir versiyonunu piyasaya sürdü.

HTC Corporation’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M9’u piyasaya sürdükten sonra HTC One M8’i unutacağı düşünmüş olsa da, Tayvanlı telefon üreticisi eski kullanıcılarını da memnun etmek için çalışmalara devam ediyor. Bugün HTC One M8 kullanıcılarını fazlasıyla memnun edecek bir açıklama yayınlayan HTC Corporation, 2 yıl boyunca telefon için resmi destek sağlamaya devam edeceklerini duyurdu. Bu resmi destek kapsamında telefon için güncellemeler yayınlamaya devam edecek olan HTC, Windows Phone işletim sistemini kullanan One M8’lerin yayınlanmasının ardından Windows 10’a geçeceğini duyurdu.

Share