HTC One ME9 karşınızda!

HTC’nin plastik kasaya ve parmak izi okuyucusuna sahip One ME9 modeli ortaya çıktı.

HTC‘nin Mart ayının başında tanıttığı yeni nesil amiral gemi model One M9 tüketicilerden beklediği ilgiyi görememişti. Bunun üzerine şirkette CEO ve baş tasarımcı değişirken yeni akıllı telefon duyuruları ise ardı ardına geldi.

htc-one-me9

Bu modellerin bir çoğu global anlamda piyasaya sunulmasa da Tayvanlı üretici yeni akıllı telefon çıkartma konusunda hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda şirketin üzerinde çalıştığı yeni bir akıllı telefonu daha ortaya çıktı.

Uygun fiyatlı bir ürün olması beklenilen HTC One ME9, ilk olarak Hintli Zauba’da karşımıza çıktı. Ardından HTC’ye yönelik sızıntıları ile bilinen @upleaks tarafından modelin teknik özellikleri paylaşıldı.

ONE ME9’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Plastik kasaya sahip olacak olan modelde MediaTek’in 64 bit destekli 8 çekirdekli MT6795 işlemcisi kullanılacak. 3 GB RAM’e sahip olacak olan modelde 32 GB dahili depolama alanına yer verilecek.

5.2 inç büyüklüğünde WQHD ekranı bulunacak model 20 Megapiksel ana kamera ve Ultrapiksel ön kamerayı bünyesinde barındıracak. Android 5.0 Lollipop işletim sistemine sahip model Sense 7.0 arayüzü ile gelecek.
Temmuz ayında piyasaya sunulması beklenilen modelin hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise belirsizliğini koruyor.

Share