HTC’den iPhone’a benzeyen telefon

HTC Aero A9 modeline ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.
Cihaz, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı oldukça andırıyor. Tam olarak HTC One M9 ve iPhone 6 karışımı bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.

htc-a9-aero

Tamamı metal gövdeli telefon, tek parça görünüyor. Arka kapağı açılmayan modelin işlemcisi ise son derece dikkat çekici. MediaTek’in duyurduğu ancak henüz üretimine başlamadığı yeni bir işlemcisini kullanacağı söyleniyor. Bu işlemci tam 10 çekirdekli. MediaTek Helio X20 olarak adlandırılan işlemcinin üretimi önümüzdeki dönemde başlayacak.

10 çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemcinin haricinde modelde 5.5 inç ekran paneli olacağı söyleniyor. Ekran için Full HD çözünürlükte olacağını söylemek biraz hafif kalır çünkü bu işlemciyle birlikte QHD ekran olması son derece mümkün. Ayrıca 4 GB RAM olacağı da söyleniyor. Dolayısıyla üst segmentte bir telefon gibi duruyor. Ancak tabii ki modelin tüm başarısı MediaTek’in ellerinde. Eğer çok ısınan, stabil olmayan veya çok pil tüketen bir işlemci olursa tüm planlar suya düşecektir. HTC Aero A9 hakkında ortaya çıkan tek fotoğraf şimdilik bu.(Mynet)

 

Share