Huawei Ascend P7 için Android 5.1.1 Lollipop geldi!

Huawei’nin başarılı modellerinden Ascend P7 modeline Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi geldi.

huawei-ascend-p7-lollipop-guncelleme

Google geçtiğimiz hafta uyumlu Nexus modellerine Android 6.0 Marshmallow sürümünü dağıttı. Ancak hala bir önceki Android sürümünü alamayan telefonlar var. Bunlardan biri de Huawei Ascend P7 modeliydi. Ancak Huawei, kısa bir süre önce bu modeli için Android 5.1.1 Lollipop sürümünü duyurdu. Direkt olarak Android 5.1.1 sürümünün duyurulması iyi bir haber olabilir. En azından Huawei, sürümü detaylı bir şekilde test etmiş olmalı ki diğerleri değil direkt 5.1.1 sürümünü yayınladı.

Huawei Mate 7 modeli için de geçtiğimiz günlerde Android 5.1.1 Lollipop yayınlanmıştı. Dolayısıyla şu sıralar Huawei cihazları için bir güncelleme hareketi başlamış olabilir. Güncelleştirmeleri sık sık kontrol etmeyi ihmal etmeyin.

Huawei’nin şık ve başarılı telefonu Ascend P7 için yayınlanan güncellemenin boyutu oldukça büyük. 1.26 GB boyutunda olan güncelleme, Ascend P7 kullanıcılarını sevindirecek. Diğer yandan ise bu kadar zaman sonra Android 6.0’ın çıkması çok daha işlevsel olabilirdi diye düşünüyoruz. Muhtemelen bu modele gelen son güncelleme bu olacak. Eğer telefonunuza OTA üzerinden güncelleme bildirimi gelmediyse, Huawei’nin internet sitesinden ilgili güncelleme dosyasını indirip kurabilirsiniz.

Share