Huawei MediaPad X1 sızdırıldı

Huawei MediaPad X1 tablet modeli MWC 2014 öncesinde ortaya çıktı. Sızdırılan fotoğraflar ile beraber özellikleri de netleşmekte.

Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek Çinli akıllı telefon üreticilerinden de biri Huawei. Ascend P7 ve Ascend G6 modellerinin yanında MediaPad X1 adındaki tablet modelini bu etkinlikte görücüye çıkması beklenen Huawei’nin bu tablet modeli ile ilgili yeni bir sızıntı gerçekleşti. MediaPad X1 adına sahip olan bu tablet 7 inç büyüklüğünde 1920×1200 piksel çözünürlüğündeki bir ekran ile gelmekte. Bunun yanında 1.6 GHz hızında çalışan dört çekirdekli HiSilicon 910 işlemcisini kullanan MediaPad X1‘da ayıca 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı bulunmakta.

Huawei MediaPad X1 sızdırıldı

Huawei MediaPad X1 sızdırıldı

6.000 mAh değerinde bataryaya sahip olması beklenen Huawei’nin yeni tabletinde LTE desteği de olması bekleniyor. Ayrıca sızdırılan resimlerde de görüldüğü gibi Samsung S View benzeri bir aksesuar ile de gelmesi beklenmekte. Bunun yanında Huawei MediaPad X1‘nin Çin’de 1200 yuan yani 433 dolardan satışa sunulması beklenmekte. MWC 2014′te tanıtılması beklenen Huawei’nin yeni tablet modeli MediaPad X1 bakalım beklentilerin üstüne çıkabilecek mi.
Kaynak:Mynet

Share