Huawei’den çok ucuz akıllı telefon: Honor 4 Play

Huawei ucuz akıllı telefon modeli Honor 4 Play’i görücüye çıkardı.

Huawei akıllı telefon pazarında son dönemdeki çıkışını sürdürüyor. Çinli teknoloji üreticisi ortaya çıkardığı başarılı cihazlar ile bütün kullanıcıların beğenisini topluyor. Kaliteli ve başarılı ürünler ortaya çıkaran Çinli şirketin cihazları diğer bilindik markaların cihazlarına göre daha ucuz olarak karşımıza çıkıyor. Ancak şirketin bugün tanıttığı modeli Honor 4 Play Huawei’nin en ucuz telefonlarından biri olarak dikkat çekiyor.

huawei-honor-4-play

Huawei’den yapılan açıklamaya göre Honoe 4 Play’in,çok kısa süre içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Şirketin bir diğer ucuz akıllı telefon modeli olan Honor 3C Play Ağustos ayında piyasaya sürülmüştü. Honor 4 Play’in Ağustos ayında piyasaya sürülen cihaz ile arasındaki en büyük fark 4G LTE teknolojisini desteklemesi.

Honor 4 Play’in teknik özelliklerine bakacak olursak cihazda bulunan işlemcinin dört çekirdekli 1.2 Ghz 64-bit Snapdragon 410 olduğunu görüyoruz. Cihazın sahip oludğu 5 inçlik ekranın çözünürlüğü 720p olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra cihazda 1 GB RAM, 8 megapiksel arka, 2 megapiksel ön kamera ve 2,000 mAh’lik batarya yer alıyor.

Honor 4 Play’in sadece 8 GB depolama alanına sahip modelleri bulunuyor. Buna ek olarak Huawei’nin yeni akıllı telefonu çift SIM kart yuvasına sahip. Honor 4 Play’in fiyatının yaklaşık 260 TL olması bekleniyor.
Kaynak:Mynet

Share