Huawei’in dev telefonu Ascend Mate II sızdırıldı!

Ocak ayında tanıtılması beklenen cihaz yine dev ekranı ile dikkat çekecek.

Huawei'in dev telefonu Ascend Mate II sızdırıldı!

Huawei’in dev telefonu Ascend Mate II sızdırıldı!

Son dönemlerde gerçekleştirdiği kayda değer akıllı telefon satışlarıyla mobil dünyasında iddialı bir konuma yükselen Huawei, yeni yıla da oldukça iddialı hazırlanıyor.

Bir yandan Ascend P6 modelini yenileme hazırlıklarını sürdüren Çinli üretici, diğer taraftan ise 6.1-inç ekran büyüklüğü ile geçtiğimiz yılın en büyük ekranlı telefonlarından biri olarak lanse edilen Ascend Mate modelinin ikinci jenerasyonunu hazırlıyor.

Ocak 2014’te düzenlenecek CES Fuarı’nda görücüye çıkması muhtemel Ascend Mate II modeline ait ilk bilgiler gelmeye başladı. Elde edilen görüntülerden telefonun sergileyeceği tasarım net bir şekilde ortaya çıktı. Ayrıca cihazın bazı teknik özellikleri de sıralanmaya başladı.

Bu özelliklere değinecek olursak; 6.1-inçlik ekran boyutu korunacak ve ekran çözünürlüğü Full HD seviyesine yükseltilecek. İşlemci tarafında ise 28nm fabrikasyon sürecinde üretim gösteren dört çekirdekli ve yine Huawei tarafından üretilen Kirin 910 platformu kullanılacak. Mali-450 grafik işlemcisi, 2GB RAM, Android 4.2.2 işletim sistemi, Emotion 2 kullanıcı arayüzü ve 16GB dahili depolama telefonun öne çıkan teknik özellikleri olacak.
Kaynak:Mynet

Share