İpad için Selfie Çubuğu!

Akılı telefonlara ön kamera konmasından sonra Selfie trendi dünyayı kasıp kavururmuştu, hemen sonrasında daha iyi çekim açısı için Selfie çubukları ardı ardına üretilmişti. Selfie çubukları artık ipad lar için de kullanılabilir durumda.
ipad-selfie-cubugu

Akıllı telefonlara takılan bu monopod’lar fotoğraf çekimine ayrı bir boyut kazandırırken tanımadığınız kişilere, “pardon, fotoğrafımızı çeker misiniz?” demenin önüne de bir nebze olsun geçildi. Ancak selfie çubuğu akıllı telefonla sınırlı kalır diyenler yeni bir aksesuar ile birlikte artık yanılıyor; çünkü artık iPad için de selfie çubuğu var.

AccessoryGeeks’te iki farklı renkte 18,99 dolardan satışına başlanan iPad için selfie çubuğu, tabletinize bir kayışla bağlanıyor ve selfie odaklı kullanıma olanak tanıyor. Açıklamaya göre çubuk, iPad’i kaldırabilecek kadar dayanıklı, ancak bunu yapabilmek için iddialı bir kas gücüne gereksinim duyulacağını gözardı etmemek gerekiyor. iPad’in çok iddialı olmayan ön kamerasının bir selfie çubuğu üzerinden kullanıma ne kadar uygun olduğu da bir diğer tartışma konusu.

Share