iPhone 6 Plus Şarj Edildiği Sırada Patladı!

Bir iPhone 6 Plus kullanıcısı, akıllı telefonunun orijinal şarj aletiyle şarj olduğu sırada patladığını açıkladı. Patlayan cihaz bir Apple Watch standına da zarar verdi.
iphone-6-plus-sarj

 

Galaxy Note 7 ile sık sık karşılaşmaya başladığımız patlama konulu haberlere bir yenisi de, Apple’ın 2 sene önce satışa sunduğu iPhone 6 Plus ile eklendi. Amerika’da faaliyetlerini sürdüren bölgesel haber kanallarından birisi olan ABC30, bir iPhone 6 Plus’ın şarj edildiği sırada patladığını açıkladı.

Patlayan cihazın sahibi olan Yvette Estrada, cihazının nasıl patladığını haber kanalına verdiği röportajda anlattı. Şarj sırasında patlayan akıllı telefon, Estrada’nın söylediğine göre Apple’ın verdiği orijinal şarj aletiyle şarj oluyordu. Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece yaşanan olay, iPhone 6 Plus’tan gelen yanık plastik kokusuyla fark edilmiş ve cihazın patlamasıyla sonlanmış.

iphone-6-plus-patlama

iPhone 6 Plus Şarj Edildiği Sırada Patladı!

Cihazını 3 ay önce aldığını söyleyen Estrada, patlamadan zarar görmediğini ancak yatağının bir bölümünün yandığını, gözlüklerinin ve Apple Watch standının kullanılamaz hale geldiğini açıkladı. Apple’dan yeni bir iPhone 6 Plus talep ettiğini söyleyen talihsiz kullanıcı, cihazının yanmış fotoğraflarını hem Apple ile paylaştı.

iphone-6-plus-sarj-patlama

Share