iPhone 6’nın ekran görüntüsü ortaya çıktı

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone modeli hakkında neredeyse her gün yeni bir haber gündeme gelmekte.

iPhone 6 modelinin Eylül ayında tanıtılması beklenirken son olarak iPhone 6’ya ait olduğu söylenen bir ekran görüntüsü ortaya çıktı.

Ayrıca iOS 8 işletim sisteminin yer aldığı da ekran görüntüsünde görülen Healthbook gibi uygulamalardan anlaşılabilmekte. Baktığımızda yan yana 5 uygulama ve yukarından aşağıya bir şekilde toplamda 7 uygulaması simgesi yerini almış. Bu da büyük ekranlı iPhone modelinin gelebileceğini doğrular vaziyette.
iphone-6-menu

Sızdırılan ekran görüntüsü 1800×966 çözünürlüğünde. Bu durum 4.7 inç civarında bir ekran büyüklüğüne göstermekte. iPhone 6’nın ekran görüntüsünde ayrıca Apple’ın geliştirdiği araba için kullanım için CarPlay uygulaması görünmekte. Bunun yanında sağlık ve fitness konusunda en büyük yardımcınız olacak olan Healthbook uygulaması da yer alamkta. iWatch ile beraber olarak kullanılabilecek bu uygulamanın da iWatch’ı gösterdiğini söyleyebiliriz.
Tabii bu ekran görüntüsünün sahte olma ihtimalinin de bulunduğunu söyleyelim. iOS 8 ile gelmesi beklenen birçok uygulamanın da göründüğü bu ekran görüntüsünün alındığı cihaz olan iPhone 6 merakla beklenmeye birkaç ay daha devam edecek gibi görülüyor.
Apple 4.7 inçlik iPhone 6 Üretimine Başlıyor.
Kaynak:Mynet

Share