İş aramak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Linked’in yeni servisi iş arama sürecini sizin için çok kolaylaştırıyor.

Günümüzde iş bulmak, yeni iş aramak gibi süreçler her zaman stres dolu olmuştur ancak Linkedin yeni servisi ile bu süreci hem daha da kısaltmayı hem de iş ararken doğru arama ve doğru sonuca ulaşabilmenizi hedefliyor.

İşte LinkedIn bize iş arama veya değiştirme için kullanabileceğimiz bir araç daha veriyor. Firma nedava bir mobil uygulama olan “LinkedIn Job Search”ü AppStore’a çıkardı. Bu uygulama sayesinde iPhone ve iPad üzerinde LinkedIn ağına bağlanıp iş olanaklarını daha hızlı ve kolay tarayabileceğiz ve başvurabileceğiz.

linkedIn-is-arama

LinkedIn’in verdiği bilgiye göre, 300 milyon kullanıcısının yaklaşık %40’ı siteye erişim için mobil cihazları kullanyor. Dolayısı ile firmanın, kullanıcılarının yoğunlukla tercih ettikleri bir mecraya doğru açılıma devam etmesi doğal bir gelişme.

Ayrıca LinkedIn Job Search uygulamasının çok önemli bir özelliği var. Mobil cihazlarınızda iş arama için ağı kullandığınızda, yaptığınız her şey saklı kalacak ve ağdaki tanıdıklarınızla paylaşılmayacak. Kimin profiline baktınız, hangi firmayı incelediniz, hangi şirketleri favori listenize aldınız veya başvurdunuz, kimse bilmeyecek. LinkedIn böylece özellikle ofiste çalışanların iş ararken daha rahat olmalarını amaçladığını belirtiyor.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share