işte iPhone 6c’den ilk resimler geldi

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6c’ye ait olduğu iddia edilen görseller internete sızdırıldı.

iPhone 6 ve 6 Plus modelleri ile ekran boyutunu beklenmedik şekilde büyüten Apple’ın benzer boyutta, plastik kasaya sahip bir model üzerinde çalıştığı bir süredir söylenmekteydi.

Firmanın iPhone 6c adı ile piyasaya süreceği düşünülen modele ait olduğu öne sürülen resimler internette yayınlandı.

iphone-6c

Fransız NowhereElse sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflara göre, 4.7 inçlik ekrana sahip olan cihazın iSight kamerası mevcut.

Yayınlanan fotoğraflardan tahmin edildiği kadarıyla iPhone 6c’nin bir önceki muadil modeli iPhone 5c’ye oranla daha iyi ses kalitesine ve kayıt yapma özelliğine sahip olması beklentiler arasında yer alıyor.

Bu yıl içinde tanıtılması beklenen iPhone 6s ve 6c’nin ardından teknoloji devi iPhone 4s, iPhone 5s ve iPhone 5c’yi piyasadan çekecek.

iPhone 6c’nin, 5c’ye oranla daha geniş hoparlörlere sahip olduğu resimlerden görülüyor.

iphone fiyatı düşecek mi?

Apple, 2013 yılında tanıttığı iPhone 5c modeli ile düşük fiyatlı iPhone devrini başlatmıştı. Yeni modelde bu politikaya devam edilip edilmeyeceği ise bilinmiyor.

iphone-6c-fiyat

Yeni İphone’lar Simkart ile mi gelecek?

iPhone 6s’te SIM kart zorunluluğu ortadan kalkıyor. Apple Insider’da yer alan habere göre, Apple SIM adı verilen bir hizmet sayesinde iPhone kullanıcıları akıllı cihazlarında SIM kart olmadan, Apple’ın anlaşmalı olduğu GSM operatörleri ile çalışacak.

Share