işte Samsung Galaxy Grand Max

Güney Koreli dünya devi, teknoloji firması Samsung, Galaxy Grand ailesine yeni bir üye daha kazandırdı! İşte bütün detaylarıyla: Galaxy Grand Max!

Las Vegas’taki CES 2015’de yeni nesil akıllı cihazlar tanıtılmaya devam ediyor. Samsung özellikle akıllı televizyonlardaki Tizen işletim sistemine öncülük etmesiyle ve Galaxy E7 ve E5 akıllı telefon modelleri dikkat çekmişti.

Samsung-Galaxy-Grand-Max-telefon

Galaxy E7 ve E5 model adını taşıyan akıllı telefon modelerinin ardından Galaxy Grand Max’i de Güney Kore’de duyuran Samsung, dikkatleri birkez daha kendine çekmeyi başardı. 5.25 inç büyüklüğünde ve 720 x 1280p çözünürlüğündeki ekranıyla akıllı telefon, 1.2 GHz hızında işlem gerçekleştiren 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisinden güç alıyor.

LED Flaşlı 13 MP ana ve 5 standarda ulaşmış 5 MP selfie kameraya sahip Max, 146 x 74.8 x 7.9 mm kasa boyutları,16 GB dahili depolama alanı, 1.5 GB Ram, 161 gram ağırlığı ve 2500 mAh’lik batarya gücüyle öne çıkıyor.
Bu büyüklükteki ekranı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken Galaxy Grand Max’in daha çok orta seviye kullanıcılara hitap ettiğini söylenebilir. Samsung’un klasik tasarım çizgilerinden kopamayan Max’a sahip olmak için 290 Dolar’ı gözden çıkarmak yeterli olacak.Tabii bu fiyat muhtemelen Türkiye’de geçerli olamayacak.

Share