LeTV yeni akıllı telefonlarını tanıttı

Akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan Çinli internet devi LeTV, yenilikçi teknolojilere donanmış üç yeni akıllı telefonu resmi olarak tanıttı.

le-tv-one
Dünyanın en popüler video paylaşım platformlarından birini bünyesinde barındıran Çinli internet devi LeTV, kendisinden uzun süredir beklenen hamleyi nihayet yaptı ve akıllı telefon pazarına girmek için ilk adımı attı. Akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan firma, bu alandaki ilk ürünleri olan LeTV One, One Pro ve One Max’i dün düzenlediği basın toplantısıyla resmi olarak tanıttı.

Önümüzdeki dönemde teknoloji dünyasında hızla yayılması beklenen birçok yenilikçi teknolojiyi ilk akıllı telefonlarında kullanan LeTV, bu yenilikçi teknolojiler sayesinde rakipleri arasından sıyrılmayı hedefliyor. LeTV One, One Pro ve One Max’te kullanılacak bu yenilikçi teknolojilerin başında USB Type-C girişleri geliyor. Bugüne kadar sadece Retina MacBook ve Google Pixel 2 Chromebook’ta kullanılan USB Type-C girişlerini kullanan ilk akıllı telefonlar özelliğini taşıyan bu üç telefon, bunun yanı sıra çerçevesiz ekran tasarımından da faydalanıyor.

LeTV One‘ın donanımsal özellikleri arasında 1920 x 1080 piksel çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3,000 mAh batarya yer alıyor. Firmanın Android tabanlı EUI işletim sistemini kullanacak olan telefon, 240 dolara satışa sunulacak.

LeTV-One-pro-max

Daha gelişmiş bir akıllı telefon olan LeTV One Pro‘nun donanımsal özellikleri arasında ise QHD çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM, 32 veya 64 GB dahili hafıza, 13 megapikse arka kamera ve 4 ultrapiksel ön kamera yer alıyor. One Pro’yla hemen hemen aynı özelliklere sahip olan One Max ise 6.3 inçlik dev ekranı ve 21 megapiksellik arka kamerasıyla dikkat çekiyor.(Mynet)

Share