LG G2 Mini geliyor!

Üst düzey akıllı telefonların mini adıyla yayınlanan güncellenmiş ve özellikleri kırpılmış versiyonlarına bir yenisi daha ekleniyor.

LG G2 Mini geliyor

LG G2 Mini geliyor

İşte LG G2 Mini hakkında taze bilgiler:

LG’nin satış rakamları ile beklenen ilgiyi yakalayamadığı ancak buna rağmen pazarda güçlü bir imajı bulunanan LG G2 modeli, yeni bir versiyon ile karşımıza çıkabilir. Gelen haberlere göre LG G2 Mini adıyla nispeten daha küçük boyutlu bir cihaz satışa sunulabilir.

LG G2’nin 5.2inçlik ekranına karşılık 4.7inçlik bir ekran ile donatılacağı iddia edilen yeni cihazın, donanımsal özelliklerine ilişkin bir bilgi mevcut değil ancak ortak bir alt yapı sağlamak ve güncellemeler için eşitlik sağlamak adına bu modelde de Snapdragon 800 temelli bir donanıma yer verilebilir. Buradaki asıl konu ise 4.7inçlik ekranda kullanılacak olan çözünürlüğün 720p mi yoksa 1080p mi olacağı. Bunu da muhtemelen cihaz satışa sunulduğunda öğrenebileceğiz ancak bizim tahminimiz 720p olacağı yönünde. Tabi pil de daha küçük kapasitede olacaktır.

Adının LG G2 Mini mi yoksa farklı bir adlandırmada mı olacağı merak konusu olan cihaz, gelecek ay düzenlenecek olan CES 2014 kapsamında Las Vegas’ta boy gösterebilir.
Kaynak:Mynet

Share