LG G3 Beat resmi olarak tanıtıldı

LG Electronics’in orta seviye bir akıllı telefon olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı LG G3 Beat, nihayet firma tarafından resmi olarak tanıtıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G3‘ü bu yılın başında piyasaya süren Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronics‘in bir süredir üzerinde çalıştığı telefonlardan biri de LG G3 Beat‘ti. Geçtiğimiz haftalarda internete sızan bilgilerle ortaya çıkan LG G3 Beat’in ortaya seviye bir akıllı telefon olacağı ve LG G3′ün mini versiyonu olarak satışa sunulabileceği iddia edilmişti. LG G3 Beat nihayet dün LG Electronics tarafından resmi olarak duyuruldu ve geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu detayların birçoğunun doğru olduğu ortaya çıktı.

lg-g3-beat

LG Electronics‘in anayurdu olan Güney Kore’de bugün itibariyle satışa sunulmaya başlanan LG G3 Beat‘in çok yakında LG G3 S adı altında Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacağı açıkladı. Orta sınıf bir akıllı telefon olarak lanse edilen LG G3 S, LG G3′le bazı ortak özellikler içeriyor olsa da donanımsal olarak oldukça farklı duruyor.

5 inç dokunmatik ekranı bulunan LG G3 S‘in donanımsal özellikleri arasında 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, full HD video kaydetme özelliğine sahip 8 megapiksel arka kamera ve görüntülü aramalar için 1.3 megapiksel ön kamera yer alıyor. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle satışa sunulacak olan telefonun Avrupa’daki fiyatı ise henüz açıklanmış değil.

Kaynak:Mynet

Share