LG G3 nasıl olacak?

LG’nin en iyi cihazlarından biri olan LG G2′nin yeni modeli ve yeni amiral gemisi olması beklenen LG G3 hakkındaki bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

LG G3 nasıl olacak?

LG G3 nasıl olacak?

LG’nin 2013 yılında çıkardığı ve bu yılın en iyi cihazlarından biri olan LG G2 modeli fiyat performans cihazlardan biri olmuştu. Gelen son bilgere göre LG G3′ün bilgiler ortaya çıkmakta. Yeni çıkacak üst seviye cihazlarda kullanılması beklenen Quad HD ekranın kullanıması beklenen cihazlardan biri de LG G3. 1440 X 2560 çözünürlüğünde 5.5 inçk büyüklüğünde IPS keran ile gelemsi beklenen G3 modelinde en az 3 GB RAM beklenmekte.

İşlemci konusunda da farklı iddialar bulunmakta. Qualcomm’un en iyi işlemcilerinden olan Snapdragon 805′i kullanabileceği düşünülmekte. Bunun yanı sıra ARM tabanlı 8 çekirdekli Odin işlemcisini de kullanabilir. Bu işlemciler sayesinde 4 GB RAM miktarı ile karşılaşabiliriz. Ayrıca gerçekleşme ihtimali daha yüksel olarak bakılan LG’nin kendi işlemcisini kullanma ihtimali bulunuyor. 64-bit ve 8 çekirdekli bir işlemci kullanabilir. 2 GHz hızından fazla çalışma hızına sahip olan bu işlemciye Mali-T700 destek vermekte.

İşletim sürümü bakımında yeni bir Android sürümü iddiası bulunmakta. Mayıs ayındaki Google I/O etkinliğine yakın bir zamanda tanıtılması beklenen LG G3′ün Android 5.0 ile gelebileceği söylenmekte. Bakalım LG G3 ile neler yapacak.

Kaynak:Mynet

Share