LG G4 çok farklı olacak!

CES 2015’de LG G Flex 2’yi görücüye çıkarmak için katılan Güney Kore’li firma LG Electronics, G4 için yeni telefonun deneysel bir cihaz olacağını açıkladı.

2014 başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi niteliğindeki ürünü akıllı telefonu LG G3’le oldukça başarılı bir satış grafiği ve müşteri memnuniyeti yakalamayı başaran teknoloji devi LG Electronics, yeni amiral gemisi akıllı telefonu LG G4 için hazırlıklarını sürdürdüğünü bildirdi. Merakla beklenen LG G4 daha önce iddia edildiği gibi Consumer Electronics Show 2015 (CES2015) kapsamında kullanıcılarla buluşamamış olsa da, telefon hakkında yeni detaylar etkinlik kapsamında katılımcılarla paylaşıldı.
LG-G4

LG G Flex 2’yi CES 2015 kapsamında resmi olarak tanıtan LG Electronics, yeni amiral gemisi olacak akıllı telefonu hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen telefon hakkında konuşan LG yöneticisi Ken Hong, telefonun LG G4’ten farklı bir isimle piyasaya sürülebileceği ihtimalinin sinyallerini de verdi. Aynı dönemde piyasaya sürülen amiral gemisi akıllı telefonların kullanıcılara hemen hemen aynı donanımsal özellikler sunduğu şu günlerde farklılık sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi amaçlayan LG Electronics, yeni telefonunda sıra dışı bir tasarıma yer verebilir gibi bir izlenim bıraktıyor.

LG G4‘ün yapım aşamasına dair açıklamalarda bulunan Hong, telefonun ‘deneysel’ bir cihaz olacağını belirtti. Birçok değişik tasarım üzerinde çalıştıklarını belirten Hong, daha yenilikçi bir akıllı telefon hazırladıklarına dikkat çekti.

Share