LG’nin”parmak izi planı” tam gaz…

LG’nin merakla beklenen 2 yeni amiral gemisi G3 ve G2 Pro’da bu teknolojiyi kullanacağı konuşuluyor.

LG'nin"parmak izi planı" tam gaz...

LG’nin”parmak izi planı” tam gaz…

Parmak izi tarayıcıları cep telefonu dünyasında yeni bir dalga yarattı. Önce Apple’ın Touch ID’si ile başlayan bu süreç, ardından HTC One Max ile sürdü. Bu ikilinin ardından da diğer cep devleri için yeni modellerinde bu teknolojiye yer verip vermeyecekleri konusunda söylentiler gündemi sarmaya başladı. Bu söylenti kalabalığı arasında elbette Samsung da Galaxy S5’le yerini aldı. Fakat daha sonra gelen haberlere göre muhtemelen Samsung, Galaxy S5’te parmak izi sensörü kullanmayacak. Zira onun yerine göz / retina teknolojisi düşünülüyor… Fakat bir cep devi daha var ki, anlaşılan yeni ceplerine parmak izi sensörünü adapte etmekten geri durmayacak.

G2 ve kavisli G Flex cepleriyle 2013’ün son çeyreğine damgasını vuran LG’nin, daha önce özellikleri sızan G3’te parmak izi sensörü kullanacağı kesin gibi. Kore’li ET News’tan bu konuda yeni haberler geldi; ancak gelen haberler yalnızca LG G3 ile sınırlı değil. Görünüşe göre LG, G2 Pro modelinde de parmak izi teknolojisini kullanacak.

LG’nin yeni cepleri G2 Pro ve G3’ün tanıtım tarihleri de sızdı. G2 Pro’yu önümüzdeki ay Mobil Dünya Kongresi’nde göreceğiz. G3 ise muhtemelen Mayıs ayında karşımızda olacak.
Kaynak:Chip

Share