LG’ye Android Lollipop müjdesi

Google yeni mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop’u daha kendi telefonların yollayamadan, LG dünyadaki ilk güncellemeyi duyurdu.

Gerçek Gündem-Android 5.0 Lollipop, tüm dünyada sevilerek kullanılan mobil işletim sisteminin en yeni sürümü olacak. Google’ın geçen hafta çıkışını duyurduğu Lollipop, sırayla tüm akıllı telefon üreticisi firmaların modellerine güncellenecek. Bu güncelleme ile ilgili Asus ve Sony’nin açıklamaları var. Ama LG herkesi geride bırakıp ilk güncellemeyi yapacak gibi görünüyor.
LG-G3

LG’nin duyurusuna göre, Android 5.0 Lollipop güncellemesi, LG G3 model telefonlar için bu hafta Polonya’dan başlıyor. İşletim sistemi güncellemesi hemen ardından duyurulacak diğer büyük ülkelere, önemli modeller ile devam edecekmiş ama henüz bu bölgeler ve modeller açıklanmadı. Polonya güncellemesinin, sıkıntıları önceden görmek için yapılan bir deneme olduğu düşünülüyor.

Açıklamada LG’nin başkanı ve CEO’su Dr. Jong-seok Park, Android 5.0 Lollipop’daki gelişmelerin G3 kullanıcılarına şimdikinden daha zengin bir deneyim sunacağını ve telefonu daha da başarılı hale getireceğini söyledi.

Share