Moto G4 Plus Türkiye’de Satışta!

Moto G4 Plus Türkiye’de satışa çıktı. Lenovo’nun satın aldığı Motorola’nın gözde cihazlarından Moto G4 Plus Türk tüketicisi ile buluştu.

motorola-g4-plus

Motorola’ nın Lenovo tarafından satın alınmasından sonra Lenovo’nun, ülkemizdeki satışlarına verdiği önemden dolayı yeni Motorola cihazlarını ülkemizde satışa sunacağını daha önce sizlere duyurmuştuk. Lenovo’nun IFA 2016 fuarında görücüye çıkardığı Moto G4 Plus şimdi ülkemizde satışta.
Galaxy Note 7 Kullanıcılarına Resmi Flaş Açıklama

3000 mAh bataryaya sahip olan model, geliştirdiği Turbo Power charger özelliği ile 15 dakikalık şarj sonrasında 6 saate kadar kullanım sağlayabilmesiyle öne çıkmayı hedefliyor.

Moto G4 Plus’ın parmak izi tarayıcısındaki iddiası ise, parmağınızı ne şekilde tutarsanız tutun parmak izinizi gelişmiş okuyucusu sayesinde rahatça algılayabiliyor. Böylece telefonunuzun kilidini açmak çok daha hızlı gerçekleşebiliyor.

16 MP arka kamerasında bulunan lazer ve oto fokusu sayesinde bulanık resim çekme sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Moto G4 Plus, geniş açılı 5 MP ön kamerası sayesinde de kalabalık grup fotoğraf çekimlerinde de iddiasını ortaya koyuyor.

Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemi ile piyasaya sunulan model, 4.5G hızın gündemde olduğu bugünlerde Moto G4 Plus 4.5G ile uyumlu olduğunu ve CAT 4 teknolojisine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Moto G4 Plus özel tasarımı sayesinde sıvı sıçraması, dökülmesi ya da yağmur damlalarına karşı dayanıklılığı ile kullanıcılarına önemli bir avantaj sağlıyor.

5,5¨ ekran boyutuna sahip olan model, Full HD ekranında koruma olarak Corning Gorilla Glass kullanıyor. Qualcomm Snapdragon 617 chipset ve 8 çekirdek işlemcisiyle performans konusunda iddialı olmasıyla dikkat çekiyor.

Depolama alanının dolması durumunda microSD kart yuvası girişine takılacak uyumlu microSD kart ile depolama alanını 128GB‘a kadar yükseltebilen model iki farklı seçenekle tüketiciyle buluşuyor. Modelin ilk versiyonu, 2GB RAM ve 16GB depolama alanına sahip olacak. Daha iddialı ve performansı daha yüksek olan ikinci versiyonunda ise RAM 3GB ve depolama alanı ise 32GB olacak.

Telefonun Türkiye’de satışa sunulan versiyonunda 2GB RAM ve 16GB hafızaya sahip olacağı ve resmi tüketici fiyatı da 1299TL olarak açıklandı.

Share