Motorola 3D Systems ile anlaştı

Motorola’nın bir süre önce açıkladığı parçalarını değiştirilebilir yapıya sahip olan akıllı telefon projesi olan Project Ara projesi hakkında bir gelişme yaşandı.

Motorola 3D Systems ile anlaştı

Motorola 3D Systems ile anlaştı

1 yıl süredir Motorola’nın çalıştığı bu projeyi donanımsal olarak güncel yapılabilir telefonlar olarak tanımlandırabiliriz. Bu projede telefonlarımızı dilediğimiz gibi parçalarını değiştirebileceğiz. Yani bilgisayarlardaki parça değiştirme veya toplama bilgisayara benzetebiliriz.

Telefonlarımızda da bozulan veya değiştirmek istediğiniz daha güçlü yapmak istediğiniz parçayı değiştirme imkanınız bulunuyor. Böylelikle en güçlü parçalar ile harika bir telefon oluşturabileceksiniz. Son gelen açıklamalara göre Motorola bu projede modülleri üretmek için 3D Systems ile anlaşma imzaladı.

Bu firma ile Motorola parçaları yüksek hızda 3 boyutlu baskı ile ürtecek. Şu anda daha gelişme evresinde olan Project Ara’nın gelecek zamanlardaki haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Project Ara birçok kişi için harika bir imkan. Cihazlarınızı böylece daha güçlü yapabilecek ve beğenmediğiniz yeri değiştirebileceksiniz.
Kaynak:Mynet

Share