Motorola Moto G Forte ortaya çıktı

Motorola’nın bütçe dostu akıllı telefonu Moto G’nin daha dayanıklı modeli olan Moto G Forte modeli Evleaks tarafından sızdırıldı.

Motorola’nın ülkemizde de satılan orta seviyedeki bütçe dostu akıllı telefon modellerinden biri olanMotorola Moto G‘nin yeni modeli ortaya çıktı. Moto G Forte adına sahip bu modelin daha dayanıklı bir yapıya sahip olacağı da bilgilerin arasında. Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre b ortaya çıkan Moto G Forte hakkında çok fazla sayıda bilgi bulunmamakta. Bunun yanında söylenti ve iddialara göre Moto G Forte‘de 4.5 inç büyüklüğündeki 720p ekran yer almakta.

 

Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 yongaseti beklenen bu modelde 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanının yer alacağı da iddiaların arasında. Bunun dışında Android 4.4 KitKat ön yüklü olarak geleceği de söylenmekte. Ayrıca cihazın suya ve toza karşı dayanıklı olmasıda sürpriz olmayacaktır. Öncelikle Latin Amerika’da satışa sunulması beklenen Moto G’nin daha sağlam, dayanıklı modeli Moto G Forte‘nin detaylarını merakla bekliyoruz.
Kaynak:Mynet

Share