Motorola’nın yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkıyor

Motorola’nın 25 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlik için gönderdiği davetiyeler, firmanın yeni akıllı telefonunu çok yakında görücüye çıkaracağını düşündürdü.

Teknoloji dünyasında tüm gözler önümüzdeki hafta Barselona’da düzenlenecek ve birçok heyecan verici cihazın çıkışına sahne olacak olan Mobile World Congress 2015’e çevrilmiş olsa da, yeni ürünlerini görücüye çıkarmak için MWC 2015’i beklemeyen firmalar da mevcut. MWC 2015 öncesi yeni ürünlerini görücüye çıkaracak olan firmalar arasında yer alan Amerikalı teknoloji devi Motorola, 25 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikle heyecan verici yeni bir cihaz tanıtacağını duyurdu.
motorolo-yeni-telefon

Motorola tarafından davetiyeleri gönderilmeye başlanan bu yeni etkinlik teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başarırken, firmanın bu etkinlik kapsamında nasıl bir cihaz tanıtacağı merak konusu oldu. Motorola cephesinden bir süredir kayda değer bir bilgi sızdırılmadığı için yeni cihaz hakkında herhangi bir detay bilinmiyor olsa da, iki ihtimal üzerinde duruluyor.

(Mynet)25 Şubat’ta düzenlenecek basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılacak bu yeni cihazın yeni nesil Moto X veya bugüne kadar piyasaya sürülen en başarılı akıllı saatlerden biri olan Moto 360‘ın halefi olabileceği söyleniyor.

Share