Perdeleriniz RISE ile akıllansın

Evdeki tüm stor ve zebra perdeleriniz akıllı perde olsa, gün doğumu ve batımına göre otomatik açılıp kapansa nasıl olur?

Küçüklü büyüklü tüm teknoloji firmaları için şu anda en çekici pazarlardan biri ev otomasyonu sistemleri. Apple veSamsung başta olmak üzere her türlü firma evinizi gelecekte yöneten cihazları sağlayan marka olmak istiyor. Ama her gün yenisi ortaya çıkan daha küçük firmalar sayesinde bu pazarda ne büyük potansiyel olduğunu görebiliyoruz.
rise

Bunlara en güzel örnek, evinizdeki tüm stor ve zebra türü perdeleri iki aparat ile otomatik perde hale getirebilen RISE. Bir RISE paketinden iki parça çıkıyor, birincisi perde açma kapama zincirini monte edeceğiniz motor, ikincisi ise ona güç sağlayacak olan küçük güneş paneli. Bu da demek oluyor ki RISE’ı elektriğe bağlamak için priz aranmak veya kablo çekmek zorunda değilsiniz.

Bir pencereye RISE kitini kolayca monte ettikten sonra motor ünitesinin üzerindeki tuşa basıp perdeyi açıp kapatabilirsiniz. Veya bu işi tamamen kendi akıllı telefon uygulamasına da bırakabilirsiniz. Uygulama sayesinde Bluetooth üzerinden RISE modülünü eşleştiriyor ve evdeki her bir RISE perde modülü için kendi istediğiniz açılma ve kapanma zamanlarını verebiliyorsunuz.

Ayrıca isterseniz RISE modülleri tüm perdeleri sabah gün doğunca kendisi açıp, akşam gün batımında kendisi kapatabilir. Bu yeteneğinin yanında sizin evden çıktığınızı tespit edip otomatik olarak kapanması da ayrı bir özellik. RISE modülleri güneş panelleri sayesinde gündüz şarj oluyor ve gerekirse bataryası sayesinde gece de kullanılabiliyor.

Günümüzde her şeyin akıllanmasıyla bir ihtiyaç haline gelen akıllı teknoloji ürünlerinin son örneklerinden olan Rise için sadece 60 Euro’ya hemen bir tane veya 190 Euro’ya 3 tane önsipariş verebilirsiniz.

Share