Samsung düşük maliyetli telefonlara odaklanıyor

Galaxy Galaxy S6’nın gördüğü yoğun ilgi ile yükselişe geçen Güney Kore devi Samsung, önümüzdeki dönemde düşük maliyetli telefonlara odaklanmaya devam edeğini açıkladı.

Geçen sene Galaxy S5’le beklenen başarıyı elde edemeyen Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S6‘yı geçtiğimiz günlerde düzenlenen MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıttı ve geçtiğimiz yılki duraksamaya rağmen üst düzey akıllı telefonlar kategorisinde iddialı olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtladı.
samsung-telefonlar

Galaxy S6 modern tasarımı ve üst düzey performansı ile yakaladığı yoğun ilgi ile üst düzey akıllı telefon pazarına geri döndürmüş olsa da, firmanın odağı düşük maliyetli akıllı telefonlarda kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Kendisini akıllı telefon pazarının zirvesine taşıyan gelişmekte olan pazarlardaki payını geçtiğimiz yıl Çinli telefon üreticilerine kaybeden Samsung, bu pazarlardaki üstünlüğünü geri kazanmak için düşük maliyetli akıllı telefonlara yatırım yapmaya devam edecek.

Samsung‘a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, Galaxy S6’nın tanıtılmasını geride bırakan Güney Koreli teknoloji devinin bundan sonra düşük ve orta seviyeli akıllı telefonlara odaklanacağını ve önümüzdeki aylarda birçok düşük maliyetli telefon piyasaya süreceğini gösterdi.

Share