Samsung Galaxy Mega piyasaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde görüntülerinin sızdırıldığı Samsung’un en büyük akıllı cihazı olan Galaxy Mega 7,piyasaya çıkarıldı.

Galaxy Mega,Galaxy W adı ile de kullanılıyor.Samsung’un en büyük akıllı cihazı olan Galaxy Mega 7 inç ekrana sahip.Geçtiğimiz hafta cihaz için gelen görsellerle gündeme oturan Mega’nın Galaxh Tab’a olan benzerliği gözlerden kaçmıyor.Galaxy Tab’a benzeyen cihaz Güney Kore’de piyasaya çıkarıldı.

samsung-galaxy-mega

Güney Kore’de piyasaya çıkarıldığının haberini aldığımız cihazın Galaxy Tab‘a olan benzerliği sadece dış görüşünü denebilir.Yani cihazımız Galaxy Mega’nın teknik özelliklerinin Galaxy Tab’la yakından ya da uzaktan alakası yok diyebilir.Mega,1,2 GHz frekansı ile dört çekirdekli bir işlemciye sahip.16 GB’lık dahili hafızaya ve 3200 mAh bataryaya sahip olan cihaz 1,5 GB RAM modülünü de barındırıyor.

1280 x 720 ekran çözünürlüğüne sahip olan cihazın ön ve arka olmak üzere iki adet kamerası bulunuyor.Ön kamerası 2 megapiksel, arka kamerası ise 8 megapiksel kalitesiyle kullanıcılara sunuluyor. Galaxy Mega Android 4.3 Jelly Bean ile geliyor.Güney Kore’de kısa bir süre önce piyasaya çıkarılan fakat henüz raflara gelemeyen cihaz Galaxy Mega bir diğer adıyla Galaxy W 487$ etiketi ve siyah,beyaz ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle meraklıların beğenisine sunulacak.

Kaynak:Mynet

Share