Samsung Galaxy Note7 Çok Yakında Vodafone’da

Vodafone, akıllı telefon sektörünün önemli oyuncularından Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note7’yi Türkiye’de satışa sunmaya hazırlandığını açıkladı. 2 Ağustos’ta tanıtılan ve üstün teknolojik donanımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Note7, 12 Ağustos itibarıyla ön satışa çıkacağı, 26 Ağustos itibarıyla ise tüm Vodafone mağazalarında satışa sunulacağı belirtildi.

samsung-note-7

Vodafone, abonelerini son teknoloji akıllı cihazlarla buluşturma amacıyla 2 Ağustos Salı günü ABD’nin New York kentinde ‘7 Unpacked 2016’ etkinliğiyle tanıtılan Samsung Galaxy Note7’yi Türkiye’deki abonelerine sunmaya hazırlanıyor. Son teknoloji özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung’un yeni amiral gemisi, 12 Ağustos itibarıyla ön satışa çıkacağı, 26 Ağustos itibarıyla ise tüm Vodafone mağazalarında ‘Vodafone Çok Satanlar Masası’ avantajlarıyla satışa sunulacağı kaydedildi.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılma hedefiyle dünya çapında mobil teknolojileri uygun koşullarda tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vodafone Türkiye olarak, abonelerimize mobil iletişimin teknolojilerinin tüm avantajlarını yaşatmak için akıllı telefon teknolojilerini takip edebilme kolaylığı sunuyoruz. Teknoloji devi Samsung’un en yeni teknolojilerle donattığı Galaxy Note7’yi Vodafone’un akıllı cihaz portföyüne katacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Son teknolojileri dünyayla aynı anda abonelerimize sunma hedefimiz doğrultusunda, tüm dünyada merakla beklenen Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note7’yi de ‘Vodafone Çok Satanlar Masası’ farkıyla Türkiye’ye getireceğiz. Emsallerine göre sunduğu yüksek batarya kapasitesi ve sekiz çekirdekli işlemcisi ile birçok özelliği bünyesinde barındıran Galaxy Note7’nin avantajları bununla da sınırlı değil. Note serisi akıllı telefonları diğer cihazlardan ayıran S-Pen kalem, Galaxy Note7 ile birlikte önemli ölçüde geliştirildi. Yeni S-Pen, Note7 sahiplerinin yağmur altında bile telefon üzerine not alabilmelerini sağlıyor. Tüm bu özellikler ile Note7’nin abonelerimize eşsiz bir mobil deneyim yaşatacağına inanıyoruz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip yepyeni akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Samsung Galaxy Note7, üstün donanımı ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 5.7 inç boyutundaki dev ekranı, yeni nesil koruyucu cam teknolojisi ‘Corning Gorilla Glass 5’ ile darbelere ve çizilmelere karşı maksimum dayanıklılık sağlıyor. 3 bin 500mAh’lık yüksek batarya kapasitesi ile ihtiyaçları karşılamaya hazırlanan Galaxy Note7, uygulamaları çok daha hızlı başlatan 8 çekirdekli işlemciye ve 4 GB RAM’e sahip bulunuyor. 12MP (megapiksel) (F1.7) Dual Piksel teknolojisine sahip kamerasıyla en gerçekçi fotoğrafları yakalarken, HDR video oynatma ve kaydetme özelliklerini taşıyan nadir telefonlardan biri olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. ‘Iris’ tarama özelliğiyle en güvenli göz tarayıcı sistemlerinden birini barındıran cihaz, parmak izi okuma teknolojisine de sahip bulunuyor. Güncel Android işletim sistemlerinden biri olan ‘Android 6.0.1 Marshmallow’un yüklü olduğu Galaxy Note7, ‘USB Type-C’ teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor. IP68 puanlamasıyla suya ve toza karşı da dayanıklılık sağlıyor. Samsung, Galaxy Note7 ile ilk defa amiral gemisi modelini minimum 64 GB’lık dahili hafızayla tüketicilerin kullanımına sunuyor. Bununla birlikte 256 GB’a kadar micro SD desteği sağlıyor. Note7 kullanıcıları artık Samsung Cloud’da 15 GB’a kadar ücretsiz alana verilerini de yedekleyebilecekler.

Share