Samsung Galaxy S8’in merak edilen özellikleri!

İnceltilmiş tasarım Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge, tasarımsal olarak S7 serisinden pek de farklı olmayabilir.. Bu kez USB Type-C de olabilir Samsung, yaygın bir teknoloji olmadığı için USB Type-C’yi Galaxy S7 serisinde tercih etmemiş, bu telefonların diğer cihazlarla uyumlu çalışmalarını da göz önüne alarak tercihini microUSB’den yana kullanmıştı..

samsung-galaxy-s8


Samsung Galaxy S8’in merak edilen özellikleri nasıl olacak?

Teknoloji devi Samsung yenilikten yeniliğe koşmaya devam ediyor. Samsung Galaxy S7‘ye henüz doymayan teknoloji tutkunları için şimdilerde de S8 sinyalleri gelmeye başladı! “Yeni Galaxy S8 özellikleri nasıl olacak? Galaxy S8 ne zaman Türkiye’ye gelecek?” gibi soruların cevabı haberimizin detayında.

Galaxy S8 Samsung ailesine 2017’nin ikinci çeyreği itibarıyla teknolojiseverlere sunulması muhtemel tarih olarak belirlendi. Ancak teknoloji devi Samsung Galaxy S8 en iddialı Android modelleri arasında şimdiden gösterilebilir..

Gelen söylenti bilgiler, Samsung’un bu yeni modellerinde güvenliğe daha fazla önem vereceğini ve kamera tarafında da yeni geliştirmeler yapacağını gösteriyor..

Gözünüzden tanıyacak Öncelikle güvenlik tarafından söz edelim. Akıllı telefonlarda parmak izi okuyucu sensör teknolojileri giderek gelişiyor ve yaygınlaşıyor..

Tabii ki Galaxy S8 serisinde de bu teknoloji kullanılacak. Bunun yanında, bir de gelişmiş göz takip sisteminden bahsediliyor. Kısacası telefonunuz sizi gözünüzden tanıyacak..

Kimi zaman telefon kilidini, kimi zaman da gizli dosyalarınızı açmak için göz hareketlerinizi kullanacaksınız. Daha gelişmiş bir kamera sensörü Samsung’un Galaxy S8 serisi için yeni bir kamera sensörü üzerine çalıştığı söyleniyor..

S7 serisinde f/1.7 değeri bulunurken bu yeni çalışma sonucunda f/1.4 elde edilebilir ve daha geniş açıda, daha fazla ışık alan ve daha net fotoğraflar çeken bir kameraya sahip olabiliriz..

samsung-Galaxy-S7-Edge

Yeni sensörün 24MP’e kadar ulaşabileceği de eklenmiş. Bu sensörün Note 6’da da kullanılabileceği söyleniyor. İnceltilmiş tasarım Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge, tasarımsal olarak S7 serisinden pek de farklı olmayabilir..

Yine metal ve cam malzeme kullanılabilir, su ve toza karşı dayanıklılık özelliği geliştirilebilir. Asıl beklenen ise, arka taraftaki kamera çıkıntısının artık sıfır konumuna getirilerek daha stabil bir tasarımın elde edilmesi..

Bu kez USB Type-C de olabilir Samsung, yaygın bir teknoloji olmadığı için USB Type-C‘yi Galaxy S7 serisinde tercih etmemiş, bu telefonların diğer cihazlarla uyumlu çalışmalarını da göz önüne alarak tercihini microUSB’den yana kullanmıştı..

Galaxy S8 ile ise USB Type-C’ye geçiş olabilir. Çünkü yaklaşık 1 yıllık süreçte USB Type-C’nin kullanım alanı da genişleyecektir. Samsung Galaxy S8’in fiyatları ile ilgili ise farklı söylentiler dolaşıyor.

Share