‘Samsung, Windows Phone telefon sunacak’

Küresel Windows Phone pazarında yüzde 1.6 paya sahip olan Samsung’un, yoluna sadece Android ile devam etmek istemediği öne sürülüyor. Bu iddiaları güçlendiren sebebin adı, SM-W750V.

'Samsung, Windows Phone telefon sunacak'

‘Samsung, Windows Phone telefon sunacak’

Nokia, 2013’ün sonunda ortaya koyduğu yüksek performansla Windows Phone piyasasının yüzde 92.1’ini ele geçirmiş durumda.

Akıllı telefon piyasasının yüzde 82’sine sahip olan Android ile yoluna devam eden Samsung ise Google’ın yanı sıra diğer markalarla olan işbirliğinden de kazancını artırmak istiyor.

WPcentral sitesinin haberine göre, hakkında fazla bilgi bulunmayan SM-W750V, Samsung’un 2014’te sunacağı Windows Phone tabanlı telefon olacak.

Bluetooth markasının sahibi Bluetooth SIG şirketinin sitesinde verilen bilgiye göre, SM-W750V’nin Kuzey Amerika’da satışa sulacağı kesin. Diğer bilgiler, telefonun 5 inç genişlikte ve 1080p ekrana sahip olacağı yönünde.

Samsung’un 2014’te Windows Phone ile oldukça geniş ürün yelpazesini Windows Phone ile daha da renklendirmesi, işletim sisteminin güçlendiği Kuzey Amerika ve Avrupa’da sonuç verebilir.
Kaynak:ntvmsnbc

Share