Samsung’tan bütçe dostu telefon: Galaxy J1 Ace

Samsung, model gamını çeşitlendirmeye devam ediyor.

Galaxy J serisi modellerine bir yenisi daha ekleyen firma J110H model numarasıyla Galaxy J1 Ace modelini satışa çıkardı. Model için bir lansman yapılmadan raflardaki yerini aldı. Samsung Galaxy J1 Ace J110H’nin detayları ve teknik özellikleri haberimizde.
Samsung-Galaxy-J1

Hindistan’da bir kullanıcı, Samsung’un resmi olarak duyurmadığı bir akıllı telefonun piyasaya çıktğını rapor etti. Galaxy J serisi zaten biliniyordu ancak Galaxy J1 Ace isimli bir modelden kimsenin haberi yoktu. Şimdilik sadece Hindistan’da satışa çıkan yeni akıllı telefon J110H model numarası ve Samsung Galaxy J1 Ace adıyla satışta. Uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, temel akıllı telefon özelliklerine ihtiyaç duyan kullanıcıları hedefliyor. Samsung’un bu ürünü ülkemizde ve diğer pazarlarda satışa çıkarıp çıkarmayacağı henüz belli değil.

Samsung Galaxy J1 Ace (J110H) modelinin içerisinde 1.3 GHz hıza sahip çift çekirdekli bir işlemci var. 480 x 800 çözünürlük sunan 4.3 inç boyutundaki Super AMOLED teknolojisine sahip ekran uygun fiyatlandırmanın kilit anahtarı. 512 MB RAM ve 4 GB depolama alanının yanı sıra modelde 1800 mAh batarya bulunuyor. 5 MP ön kamera ve 2 MP arka kameraya ek olarak çift SIM kart desteğine sahip olan modelin içerisinde Android 4.4 KitKat sürümü yer alıyor. Sadece 98 Dolardan satışa çıkan Galaxy J1 Ace modeli 128 gram ağırlığa ve 130.1 x 67.6 x 9.5 mm ölçülerine sahip.

Share