Şarjı 3 gün bitmeyen akıllı telefon ‘Vernee Active ‘

Her geçmiş olduğumuz gün bir üst noktaya çıkmayı sürdüren akıllı telefonlar pil ömrü hususunda maalesefki bekleneni hiç bir şekilde vermiyor.

Her geçmiş olduğumuz gün bir üst noktaya çıkmayı sürdüren akıllı telefonlar pil ömrü hususunda maalesefki bekleneni hiç bir şekilde vermiyor. Bu açıdan Vernee Active adlı akıllı telefon çok güçlü donanımı ve de 3 güne varan pil ömrü ile beraber rakiplerinden sıyrılmayı başarmış görünüyor.

Akıllı telefonlar her geçmiş bulunduğumuz gün daha yeni özelliklerle bir üst noktaya taşınır iken en önemli sorunların ilk sırasında gelen pil zamanı ise maalesefki uzun bir zamandan beri ilerleme gösterememekte.

Yeni tanıtılmış olan Vernee Active adlı model ise şu zamana kadar bütün bildiklerinizi bir yana bırakın demekte adeta. 5.5 inç büyüklüğü olan Full HD ekrana sahip bulunan akıllı telefon, 8 çekirdeği bulunan Helio P25 isimli işlemciden gücünü almakta.

6 GB’lık bir RAM ve 128 GB’lık bir dahili depolama kapasitesinin yer almakta olduğu bu modelde 13 Megapiksellik arka, 8 Megapiksel ise ön kamera yer almakta. Cihazın en fazla dikkat çeken yanı da 4200 mAh kapasitesi bulunan 3 gün kullanım vaat etmekte olan bataryası olmakta.

Hızlı bir şarjın desteklenmekte olduğu modelde Android 7.0 isimli işletim sistemi kullanılmakta. Parmak izi sensörünün de yer aldığı bu model ayrıca su ile birlikte toza, sıcaklara, soğuğa ya da düşmeye karşıda dayanıklılık sunmakta.

189 gram ağırlığı olan oldukça iddialı özelliklere sahip bulunan Vernee Active ise, 320 dolar tutarındaki bir fiyat etiketiyle satışa çıkartıldı.

Share