Sony’den 3 yeni ürün

Xperia M2

Xperia M2

Sony Mobile Communications, Barselona’da düzenlenen 2014 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2014) yeni ürünlerini tanıttı.

Sony Mobile, dünyanın 4K çözünürlüklü video çekebilen suya dayanıklı ilk akıllı telefonu yeni Xperia Z2, dünyanın en ince, en hafif, suya dayanıklı tableti Xperia Z2 Tablet ve sınıfının en ince 4G LTE akıllı telefonu olan Xperia M2’yu tanıttı.

 

Xperia Z2, 4K video çekim özelliğini sunan 8.2 mm inceliğinde ve suya dayanıklı. Basın toplantısında konuşma yapan Sony Mobile Communications Başkanı ve CEO’su Kunimasa Suzuki şunları söyledi: “4K video çekimi ve yeni akıllı video uygulamaları ile en yenilikçi deneyimi sunan Xperia Z2, teknoloji ile eğlencenin bir araya getirdiği Sony Xperia dünyasında yine yepyeni bir deneyimle karşınızda. Efsane devam ediyor.”

Xperia Z2 Tablet Hero

Xperia Z2 Tablet Hero

Akıllı telefonda teknolojinin yeni deneyim noktasını 4K çözünürlükte video çekebilme özelliği olarak belirleyen Xperia Z2, Full HD’nin dört katı olan 4K çözünürlüklü (3840×2160 piksel) video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyor. 4K video çekim deneyimi ile birlikte Xperia Z2’nin yeni akıllı video uygulamaları da her koşulda kısa filminizi yaratmanıza olanak sağlıyor. Kendi filminin yönetmeni olmak isteyenler, Xperia Z2’nin “Movie Creator” özelliği ile videoların üzerinde istediği değişiklikleri yapabiliyor, istediği kareyi çıkarabiliyor, farklı efektler ekleyebiliyor ve ön izleme yapabiliyor.

Xperia Z2 ile Timeshift, AR Effect, Social Live gibi akıllı kamera uygulamaları daha da gelişerek, video için de kullanılabilir hale geliyor. Saniyede 120 kare çekebilen Timeshift Video her yerde, hatta su altında bile karmaşık ayarlara gerek kalmadan videoları kimi sahnelerini yavaşlatarak dramatik bir etki elde etmeyi sağlıyor.

Qualcomm dört çekirdekli 2.3 Ghz işlemciye sahip 4G LTE Xperia Z2, internette gezinirken, oyun oynarken veya video izlerken hızıyla da fark yaratıyor. Xperia Z2, Sony’nin akıllı telefonlarının pil ömrünü 4 katına kadar artıran Batarya STAMINA Modu’nu 3200 mAh’lık bataryası ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Suya dayanıklı Xperia Z2 tablet
Yartıcıları Xperia Z2 Tablet’in dünyanın en hafif ve en ince suya dayanıklı tableti olduğunu iddia ediyor. Xperia Z2 Tablet, 6.4mm inceliği ve 426 gram (Wi-Fi modeli) 439 gram (LTE modeli) ağırlığı ile zarif OmniBalance tasarımıyla her açıdan rahat bir tutuş ve göz alıcı bir görüntü sağlıyor.

Xperia Z2 Tablet Qualcomm 801 işlemci ve 2.3 GHz işlemci quad-core Krait CPU ile dünyanın en iyi performansına sahip tableti. AdrenoTM 330 GPU sayesinde çarpıcı görsellikte olağanüstü bir multimedya deneyimi ve 3D oyun zevkini yaşama olanağı Xperia Z2 Tablet’te sunuluyor. Xperia Tablet Z2, batarya kalitesini de yükselterek bataryanın ömrünü daha da artırıyor ve Qualcomm Quick Charge 2.0 teknolojisi sayesinde %75 daha hızlı şarj oluyor.

 

Xperia Z2 Hero

Xperia Z2 Hero

Xperia M2, uzun ömürlü bataryası ve OmniBalance tasarımıyla sınıfının en ince, en iyi kamerasına ve 4.8 inç ile sınıfının en geniş qHD çözünürlüklü ekranına sahip 4G LTE akıllı telefonu.

8.6mm inceliğindeki Xperia M2, 8 megapiksel kamerası, 4.8 inç qHD ekran, 2300 mAh piliyle dikkat çekiyor.
Kaynak:ntvmsnbc

Share