Sony’nin Yeni ‘Mini’si Xperia E

Android tabanlı akıllı telefonlar konusunda ciddi bir atılım yapan Sony’nin yeni modeli…

Sony'nin Yeni 'Mini'si Xperia E

Sony’nin Yeni ‘Mini’si Xperia E

Ericsson ile marka birlikteliğini bitirdikten sonra Android tabanlı akıllı telefonlar konusunda ciddi bir atılım yapan Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Xperia akıllı telefon serisinin yeni modeli Xperia E, özellikle HD ses ve gürültü engelleme teknolojisi ile fark yaratmayı hedefliyor.

Ayrıca, veri kullanımı takip özelliği sayesinde de internet masraflarınızı kontrol altına almaya yardımcı oluyor. Türkiye pazarına hayli iddialı giren Xperia E, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Akıllı telefon deneyimini uygun fiyat ile bir araya getirmeyi hedefleyen Xperia’nın yeni Mini’si, batarya gücü yönetimi konusunda da uzatılmış bekleme modu (Stamina Mod) özelliğiyle iddialı.

XLOUDTM ses teknolojisine sahip “WALKMAN®” uygulaması, 3D surround ses sistemi ve manuel ekolayzır özellikleri ile ses kalitesi konusunda ön plana çıkan Xperia™ E ile kullanıcılar, kablosuz DLNA bağlantısıyla televizyon, tablet bilgisayar ve PC ortamından istenilen içeriği kolaylıkla görüntüleyip, paylaşabiliyor.

Son olarak 3,5” ekranlı cihazın, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesiyle satışa sunulduğunu da belirtelim.

Kaynak:Hürriyet

Share