Tam 10 çekirdekli akıllı telefon: ZOPO Speed 8

İlk 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga setiyle damga vuran ZOPO Speed 8 ön sipariş programıyla tüketicilerin cebine girmeye hazırlanıyor.
zopo-speed-8

Mobil Dünya Kongresinde tanıtılan ilke 10 çekirdekli telefon olmuştu ZOPO Speed 8. Cihazın bunun yanı sıra dikkate değer birçok özellikleri de ön plana çıkmıştı.

Cihaz bugün 20 dolarlık indirimle ön siparişe başlamış bulunmakta. Ön sipariş tarihleri 28 Mart-28 Nisan tarihleri arasında devam edecek. Ön sipariş fiyatı 279.99 dolar olarak belirtilmekte. Bu süre geçtikten sonra ise 299.99 dolara kullanıcıya ulaşmaya devam edecek.

İlk 10 çekirdekli işlemciyle gelmenin yanı sıra 5.5 inç FullHD ekran,4GB RAM ve 32GB dahili depolamayla kullancıyla buluşacak. 3600 mAh gibi yüksek miktarda bir bataryaya sahip cihaz. Ayrıca NFC (Near Field Communication) teknolojisini de görebileceğiz cihazda.

Kamerasına bakacak olursak telefonun Sony IMX230 sensörlü bir 21MP ana kamera, bir çift tonlu LED flaş ve bir 8MP selfie kamerası ile karşımıza çıkacağını görüyoruz. Arka kısımda ise parmak okuyucu sensörüne sahip.

Son olarak cihaz’ın USB Type-C bağlantı noktasına sahip olduğunu ve kutudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle görücüye çıkacağı bildirilmekte.

Share