Turkcell, Akıllı Depo paketlerinin boyutunu 10’a katladı

Turkcell’in Akıllı Depo servisi dosya depolama alanını genişletti. Kolay kullanım sağlayan yenilenmiş arayüzü ve gelişmiş otomatik yedekleme özelliği ile ön plana çıkan Akıllı Depo 10 kat daha fazla saklama alanıyla, kullanıcılarına telefonları ile hiçbir kareyi kaçırmadan daha çok fotoğraf ve video çekme olanağı sağlıyor.

Turkcell, dileyen herkesin fotoğraftan videoya, müzik dosyalarından önemli belgelerine kadar tüm dosyalarını güvenle saklayabilmeleri için yenilediği Akıllı Depo servisinin ücretli paketlerinde sunduğu kapasiteleri 10 kat yükseltti. Bu sayede Turkcell Akıllı Depo uygulamasını kullananarak fotoğraf, video ve dosyalarını yedekleyen Turkcell’lilerin akıllı telefonlarındaki saklama alanı dolmuyor.

turkcell-akilli-depo

Mobil cihazların sınırlı saklama kapasitesini Akıllı Depo mobil uygulaması ile ek hafıza sağlayan Turkcell, aylık 3.90 TL’lik paketin saklama alanını 5 GB’tan 50 GB’a, aylık 9.90 TL’ye alınabilen 50 GB’lik paketinin kapasitesini 50 GB’tan 500 GB’a, aylık 19.90 TL’ye alınabilen 250 GB’lık paketin saklama kapasitesi ise 2,5 TB’a yükseltti.

Dileyen tüm iOS ve Android kullanıcılarının mobil uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirebildikleri Turkcell Akıllı Depo, Turkcell’liler tarafından kullanılabiliyor. Tüm kullanıcılarına ücretsiz 1 GB’lık saklama alanı sunan Akıllı Depo’da, Turkcell Platinum müşterileri ve Turkcell T60 alanlar ise 500 GB saklama alanına kavuşuyorlar.

55 milyondan fazla fotoğraf ve video Akıllı Depo’da

Turkcell’in üstün ve güvenli teknolojik altyapısı sayesinde zaman ve mekandan bağımsız olarak dosyalara ulaşabilmeyi mümkün hale getiren Akıllı Depo’nun kullanıcı sayısı 1,5 milyona ulaştı. Kullanıcıların Akıllı Depo’da yedekleri fotoğraf ve videoların sayısı ise 55 milyonu aştı.

Kullanıcıların cep telefonu, tablet veya bilgisayar üzerinden erişebildikleri ve diledikleri dosyayı saklayabildikleri Akıllı Depo, yüklenen dosyaların tek bir dokunuşla paylaşılabilmesine de olanak sağlıyor. Dosyaların Akıllı Depo kullanıcısı olmayan kişilerle paylaşabilmesine izin veren servis sayesinde kullanıcılar, büyük boyutlu dosyaları da kolayca paylaşılabiliyor.

6 katmanlı yedekleme ile dosyalarınıza üstün güvenlik

Kolay kullanım sağlayan yenilenmiş arayüzü ve gelişmiş otomatik yedekleme özelliği ile dikkat çeken servis, Klasör ve albümler ile fotoğraf paylaşımın çok daha kolay hale getirdi. Turkcell Akıllı Depo’nun 6 kez yedeklenmesi ve bilgilerin sadece kullanıcı tarafından görüntülenebilmesi, güvenlik bakımından servisi benzerlerinden ayırıyor. Yenilenen altyapısı ve fiber desteği ile, 4G hızını destekleyecek şekilde geliştirilen kişisel bulut servisi ile kullanıcılar istedikleri büyüklükte ve formatta verilerini yedekleyebiliyor.

Uygulamayı indirmek ücretsiz

iOS ve Android kullanıcıları Akıllı Depo’yu Turkcell AppMarket, App Store ya da Google Play üzerinden de indirilebiliyor. www.turkcell.com.tr/akillidepo adresinden de ulaşılabilen kişisel bulut servisi için 1 GB’lık ücretsiz kullanım alanını dolduran kullanıcılar dilerlerse ihtiyaçları olan depolama alanına göre 50 GB’lık pakete aylık 3,90 TL, 500 GB’lık pakete aylık 9, 90 TL ve 2500 GB’lık pakete ise aylık 19, 90 TL ödeyerek hemen kullanmaya başlayabiliyorlar.

Share