Türkiye’deki ilk Apple Store’dan görüntüler

Türkiye’nin ilk Apple Store’u yüzünü gösterdi.

Ülkemizde binlerce iPhone kullanıcısı olmasına rağmen resmi bir Apple Store mağazasının bulunmaması durumu çok kısa bir süre sonra ortadan kalkıyor. Türkiye’nin ilk Apple Store’u İstanbul Zorlu Center’da birkaç gün içerisinde açılacak. Öyle ki son hazırlıklarını yapan Apple Store dışarıdan göründü ve tamamı camdan oluşan tavanı ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye ziyaretini gerçekleştiren Apple CEO’su Tim Cook’da İstanbul’da açılacak olan Türkiye’de ki ilk Apple Store’un örnek bir mağaza olacağını dile getirmişti. Bu güne kadar dışarıdan görülmeyecek şekilde korumalı olan Türkiye’nin ilk Apple Store’u üzerinde ki tüm korumalar kalkınca bütün şıklığıyla meraklılarını karşıladı. Bu nokta da daha açılamadan Apple kullanıcılarını heyecanlandırmaya yetti de arttı bile.

apple-turkiye-appstore-magazasi

apple-turkiye-appstore-magazasi

Modern bir tasarıma sahip olan mağazanın tam anlamıyla hazır olduğunda ürün almak veya incelemek için gelenler kadar yalnızca gelip ortaya konulan modern tasarımlı bu harika teknoloji mağazasını görmek isteyenler tarafından da ziyaret edilebileceğine bir şüphe yok. Öyle ki dünyada ki örneklerine baktığımızda da Apple Store’lar her zaman şık ve modern tasarımlarıyla dikkat çekmişlerdir. Ülkemizde açılacak olan ilk Apple Store’unda dünyada ki Apple mağazalarından geri kalması söz konusu bile değil.

Zorlu Center’da yer alan mağaza yaklaşık olarak 20.00 metre kare ve kübik bir tasarıma sahip. Tavanı dahil tüm yüzeylerin cam olması da tasarıma ayrı bir şıklık katıyor. Apple Türkiye pazarında ki varlığını daha sağlam temellere oturtmak amacı ile ilk Apple Store’u kullanıcılarla buluşturuyor. Apple bundan sonra da eminiz ki Türkiye’de ki çalışmaları tüm hızıyla sürdürecek.
Kaynak:Mynet

Share