Vine artık Android’de

Twitter’ın 6 saniyelik video paylaşım içeriği Vine, Apple iOS’in ardından Android tabanlı mobil cihazlar için de uyumlu hale geldi. Android kullanıcıları, iOS’te olmayan ‘yakın çekim’ özelliğini kullanma şansını yakalayacak.

Vine artık Android’de

Vine artık Android’de

Twitter kullanıcılarına altı saniyelik görüntü ve animasyon video paylaşma imkanı veren Vine, dün Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için de kullanıma sunuldu.

Dünya genelinde 13 milyon kullanıcıya ulaşan Vine, video çekiminin kolaylığı sayesinde yaratıcı çalışmalar ortaya konmasını da sağlıyor. Kullanıcılar ekrana dokunarak video kaydını başlatıp durdurmaları sayesinde parça parça çekilmiş görünümü veren videolar oluşturabiliyor.

Kolay kullanımı ve animasyon video oluşturma özelliğiyle dikkat çeken Vine, Google Play’den “Vine Co.” araması yapılmasıyla indirilebilir.

Vine’ı aşağıdaki linke tıklayarak da Android cihazınıza indirebilirsiniz:

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vine.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvLnZpbmUuYW5kcm9pZCJd

ANDROID’E AYRICALIK
iOS uygulamasındaki özellikleri içeren Android Vine, videoları yeniden izleme, diğer kullanıcıların videolarına bakma, popüler videoları gözden geçirme, arkadaş bulma ve arkadaşlarınızı uygulamaya davet etmek seçenekleri de sunacak.

CNN’in haberine göre, Android için uyumlu Vine, iOS’te olmayan ‘yakın çekim’ özelliği de içerecek. Twitter ayrıca iOS’te yer alan hashtag ve kamera yönünün değişmesi gibi günellemelerin yakın zamanda geleceğini belirtti.

Android Vine, işletim sisteminin 4.0 ve üzerindeki versiyonlarında çalışıyor.

Kaynak:ntvmsnbc

Share