WhatsApp mi WeChat mi Line mı?

İşte akıllı telefon ve tablet müptelalarının en çok kullandıkları 3 haberleşme programı WhatsApp, WeChat, Line’ın özellikleri…

WhatsApp mi WeChat mi Line mı?

WhatsApp mi WeChat mi Line mı?

WECHAT

WeChat, eksiksiz mobil haberleşme ve özel sosyal ağ uygulamasıdır. Ücretsiz, çok platformlu ve çok sayıda özelliğe sahip WeChat, önem verdiğiniz herkesle iletişimde kalmanın en iyi yoludur.

Özellikler
– Ücretsiz çok platformlu yazı, sesli notlar, resimler, videolar, konum bilgisi ve daha fazlası ile bireysel ve grup mesajlaşma özelliği.
– HD kalitesinde ücretsiz görüntülü aramalar.
– Güvenli, yerel olarak saklanan mesaj geçmişine çevrimdışı olarak sürekli erişim.
– HİÇBİR YERDE REKLAM YOKTUR!
– Özel, grup tabanlı fotoğraf paylaşımlı sosyal ağ.
– Telefonlarınızı birlikte sallayarak son derece kolay bir biçimde arkadaş ekleme, QR kodları tarama, telefon kişilerinizle eşleştirme, kimlik tanımlarını paylaşma ya da konum esaslı hizmetleri kullanma.
– Telefon numaranızla ışık hızında kayıt işlemi.

LINE

Limit yok! Ne kadar istersen, o kadar ara ve mesaj at!

LINE, ne zaman ve nerede olursan ol günün 24 saati ÜCRETSİZ sesli aramalar yapabileceğin ve ÜCRETSİZ mesajlar gönderebileceğin yeni bir iletişim uygulamasıdır!

LINE’ın 231’den fazla ülkede 240 milyondan fazla kullanıcısı var!

LINE aralarında Japonya, Tayland, Tayvan, İspanya, Çin, Endonezya, Singapur, Hong Kong, Malezya, İsviçre, Meksika, Rusya’nın da bulunduğu 52 ülkede ücretsiz uygulamalar sınıfında 1 numara oldu!

LINE’nın özellikleri hakkında daha fazla bilgi:

Ücretsiz Sesli Aramalar!

Tüm LINE akıllı telefon kullanıcıları, ücretsiz ve yüksek kaliteli sesli aramaların keyfini çıkartabilir; ne zaman ve nerede olurlarsa olsunlar.

İstediğin kadar konuş ve her şeyden güzeli, bedava!

Mesajlar sana hızla gönderilir!

Arkadaşlarına e-posta/sms atmak için zaman harcayacağına, renkli simgeler, fotoğraflar ve hatta konum bilgileriyle kolayca mesaj göndermek için LINE’ın mesaj fonksiyonunu kullan.

・Sticker’lar ve emoji kullanarak kendini ifade et.

・Kolayca fotoğraf ve sesli mesajlar gönder

・Bilgisayarlarda ve akıllı tabletlerde kullanılabilir

KENDİ Sosyal Ağını yaratmak için onu kullan

・LINE’ın ‘Ev’ özelliğiyle eğlenceye katıl: Fotoğraflar, videolar ve konum bilgilerini kullanarak dakikalarını arkadaşlarınla paylaş.

・Arkadaşlarının neler yaptığını ve ne gönderdiklerini görmek için ‘Zaman Tüneli’ni kullan! Yorum ve mesaj bırak, iletişiminin tadını çıkar.

Diğer LINE özellikleri:

Yeni Sticker Dükkanı! Sevdiğin tüm karakterleri burada bulabilirsin!

Dünyanın dört bir tarafındaki ünlü ve özel karakterler olan komik ve eğlenceli sticker’lar burada!

LINE Resmi Hesapları ile en güncel bilgilere sahip ol

Bu hesapları arkadaşların olarak ekle ve popüler ünlülerden ve şarkıcılardan mesajlar al ve çeşitli firmalardan indirim kuponları kazan.

*Diğer uygulamalarda olduğu gibi, veri transfer ücretleri olabilir. Bu nedenle hizmetlerimizi sınırsız bir mobil fiyatlandırma seçeneğinde kullanmanızı önermekteyiz.

WHATSAPP

WhatsApp Messanger Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilinen bir akıllı telefon mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve aileniz ile mesajlaşabilmeniz için 3G veya (mümkün olduğunda) WiFi bağlantınızı kullanır. Mesaj, resim, sesli not ve video mesajları gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın. İlk yılı ÜCRETSİZ! (sonrasında yıllık/0.99 ABD Doları)

NEDEN WHATSAPP KULLANMALI:

GİZLİ BİR ÜCRET YOK: Siz ve arkadaşlarınız uygulamayı indirdikten sonra, uygulamayı istediğiniz kadar sohbet etmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza günde bir milyon mesajı ücretsiz olarak gönderin WhatsApp internet bağlantınızı kullanır: 3G/ EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi.

ÇOKLU MEDYA: Arkadaş ve kişilerinize Video, Görüntü ve Sesli Notlar gönderin.

GRUP SOHBETİ: Kişilerinizle grup konuşmalarının tadını çıkartın.

ULUSLARASI ÜCRETLER YOK: Uluslarası eposta göndermek için fazladan bir ücret ödenmediği gibi, uluslararası WhatsApp mesajları göndermeninde bir maliyeti yoktur. Dünyanın her yerindeki arkadaşlarnızla, telefonlarında WhatsApp Messenger yüklü olduğu sürece can sıkıcı uluslararası SMS ücretleri ödemeden sohbet edin.

PİN VE KULLANICI İSİMLERİNE HAYIR DEYİN: Başka bir PİN veya kullanıcı ismi hatırlamayı neden kafanıza takacaksınız ki? WhatsApp, tıpkı SMS gibi telefon numaranız ile çalışır ve var olan telefon rehberiniz ile mükemmel bir şekilde bütünleşir.

OTURUM AÇMA/KAPATMAYA GEREK YOK: Diğer bir bilgisayar veya cihazda oturumunuzun kapanacağı şaşkınlığına son. Bildirimler ile WhatsApp her zaman açık.

ARKADAŞ EKLEMEYE GEREK YOK: WhatsApp, kişileriniz ile otomatik olarak bağlanmak için Telefon Rehberinizi kullanılır. WhatsApp Messager’ı olan arkadaşlarınız otomatik olarak görüntülenir.

ÇEVRİMDIŞI MESAJLAR: Bildirimleri gözden kaçırırsanız veya telefonunuz kapalı olsa bile WhatsApp, uygulamayı bir sonraki kullanımınıza kadar mesajlarınızı çevrimdışı olarak saklar.

Basın bültenlerinden derlenmiştir.

Kaynak:GerçekGündem

Share