Whatsapp’a iki özellik geliyor

Son dönemde 19 milyar dolarlık satışı ile gündemin bir numarasına oturan WhatsApp uygulaması, iki yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pek yakında hazır olması beklenen yeni güncelleme birçok kullanıcının ‘Neden yok’ dediği eksikleri kapatacak. İşte WhatsApp’ın akıllı telefonlara getireceği iki yeni özellik…

Whatsapp'a iki özellik geliyor

Whatsapp’a iki özellik geliyor

PROFİL FOTOĞRAFINIZI REHBERİNİZDE OLMAYAN GÖREMEYECEK

Profil fotoğrafınızı artık istemediğiniz kimseler göremeyecek. Halen telefon rehberinizde olmasa da numaranızı bulan birisi sizin profil fotoğrafınızı görebiliyor. Yeni güncelleme ile rehberinizde olmayan kişiler profil fotonuzu göremeyecek.

SON GÖRÜLME BİLGİNİZİ ARTIK İSTEMEDİĞİNİZ KİŞİLER GÖREMEYECEK

Diğer yeni özellik de cihahızı en son ne zaman kullandığınızı istediğinize gösterip istediğinize göstermeme özgürlüğü. Şimdiki uygulamada bunu opsiyonel olarak kullanamıyorsunuz. Yani WhatsApp’ta son görülme dakikanız ya herkese gösteriliyor ya hiç kimseye gösterilmiyor. Yeni güncelleme ile istediğiniz kişi ve gruplar dışında kimse ‘son kullanım anınızı’ göremeyecek.

GÜNCELLEME BİR HAFTAYA GELİYOR

Eğer bir Android telefon kullanıcısıysanız bu yeni özellikleri içeren son versiyonu WhatsApp’ın kendi sitesinden indirebilirsiniz. App Store ve Google Play’de ise güncellenmiş uygulamanın bir hafta içinde çıkması bekleniyor.
Kaynak:Hürriyet

Share