Xiaomi Mi Mix 2 dikkat çekti

Xiaomi’nin geçtiğimiz gün tanıttığı yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi Mix 2 ilk gününden rekora koşuyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi geçtiğimiz gün düzenlediği bir etkinlikte yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi Mix modelinin halefi olan Xiaomi Mi Mix 2, teknik donanımı ve tasarım çizgisiyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Xiaomi, yeni amiral gemisi modelini tanıttıktan hemen sonra resmi web sitesi üzerinden sipariş formu doldurmaya başladı. İlk gün içerisinde Xiaomi Mi Mix 2’yi satın almak isteyen 250.000’den fazla kişi talep formunu doldurdu. (Dip not olarak belirtelim, bu formu doldurmak için herhangi bir ücret ödenmiyor. Yani pekala formu doldurup, sonra da telefonu almıyorum deme şansınız mevcut)

Çin’de 15 Eylül’de satışa sunulacak olan Xiaomi’nin bir sonraki durağı ise Hindistan olacak. Bilindiği üzere Xiaomi, Hindistan pazarına ayrı bir önem veriyor. Zira Çinli üretici bu pazarda zirveye oynayan akıllı telefon üreticilerinin başında geliyor.

Xiaomi Mi Mix 2 özelliklerini kaçıranlar için ufak bir hatırlatmada bulunalım. Mi Mix 2 gücünü Qualcomm imzalı SD 835 yonga setinden alıyor. Sistemini min. 6GB RAM ile destekleyen telefonun 8GB RAM’li versiyonu da mevcut. Min. 64GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon ne yazık ki kullanıcılarına microSD kart desteği sunmuyor.

Share