Xiaomi’den çerçevesiz telefon: Mi Max!

%91 gibi etkileyici bir ekran kasa oranıyla karşımıza çıkan Mi Max, özellikleriyle çok ses getirecek gibi.
xiaomi-mi-max

Düzenlenen etkinlikte yeni akıllı telefonlarını tanıtan Xiaomi, Mi Note 2 ve Mi Max modellerini tüketicilerle buluşturdu. Devasa ekranı ve üst düzey donanım özellikleriyle öne çıkan telefon, bir hayli ses getirecek gibi.

Xiaomi Mi Mix özellikleri

Lansmanda seramik malzeme kullandığı belirtilen telefon, 6.4 inçlik ekranıyla neredeyse bir tablet kadar büyük. %91.3 ekran gövde oranıyla önden muhteşem görünen telefon, çerçevesiz yapısıyla bu alanda şu ana kadar üretilen en iyi telefon.

2.35 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 821 işlemcisinin yer aldığı telefonda, iki farklı varyasyon bulunuyor. Bu modellerden biri 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunarken, bir diğeri 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. Ayrıca 6 GB RAM olan modelin arka kamera ve parmak izi sensörünün çevresinde 18 ayar altın kaplama olduğunu da belirtelim.

4400 mAh kapasiteli bir pil ile gelen telefonda Quick Charge 3.0 desteği bulunuyor. 16 MP PDAF arka kamera kullanan Xiaomi Mi Mix, ses konusunda 192KHz/24 bit destekli HD ses sunuyor.

Xiaomi Mi Mix fiyatı ve çıkış tarihi

Xiaomi Mi Max modelinin 4 GB RAM / 128 GB depolama olan varyasyonu 515 dolar iken, 6 GB RAM / 256 GB depolama olan varyasyon 590 dolar fiyat etiketiyle geliyor. Telefonun henüz tam olarak ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor.

Share