Yeni iPhone’a ‘altın’ makyaj

10 Eylül’de tanıtılacağı öne sürülen iPhone 5S için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Yeni iPhone'a 'altın' makyaj

Yeni iPhone’a ‘altın’ makyaj

‘Cult of Mac’ sitesinde yayınlanan haberde, yeni modelde klasik siyah ve beyaz renklerin yanı sıra altın sarısı seçeneğinin de kullanıcıların beğenisine sunulucağı öne sürüldü.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Apple’ın yeni iPhone modeli için her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz günlerde 10 Eylül’de tanıtılacağı ileri sürülen iPhone 5S’in muhtemel özellikleri üzerine teknoloji uzmanları şimdiden fikir yürütmeye başladı.

Huffington Post’ta yer alan iddiaya göre, Apple’ın geçtiğimiz sene satın altığı AuthenTec firması tarafından üretilecek yeni “ana menü tuşu”nun sensör özelliği içereceği ve tuşun çizilmeye dayanıklı safir maddesinden yapılacağı ileri sürüldü.

Ebatı aynı olması beklenen yeni iPhone 5S’in kamerasında ise önemli bir değişim bekleniyor. 12 megapiksel olması beklenen yeni kameranın aynı zamanda saniyede 120 kareyi görüntüleyebilmesi ve ağır çekim yapmaya imkan tanıması bekleniyor.

‘ALTIN RENKLİ iPhone’
İlk kez iPhone 5 modelinde kullanılan alüminyum kasanın ise değişebileceği ve titanyumdan en az 2 kat daha dayanıklı bir alaşımın kullanılacağı teknoloji çevrelerinde konuşulurken, 5S modelinde yeni bir renk seçeneğinin sunulacağı da iddialar arasında yerini aldı. Bünyesinde Apple ürünlerinin analizlerine yer veren Cult of Mac sitesinin ileri sürdüğü iddiaya göre, bugüne kadar yalnızca siyah ve beyaz renklerde üretim yapan iPhone’un yeni modelinde altın sarısı seçeneğinin kullanıcıların beğenisine sunalabilir.
Kaynak:ntvmsnbc

Share