Yeni iPhone’un asıl sürprizi

Yeni iPhone ne ekranı, ne de donanımıyla şaşırtacak. İşte Apple’ın asıl büyük iPhone sürprizi…

Screen Digest ‘ten bir analist yeni iPhone’un en büyük sürprizinin ne olabileceğini ve önümüzdeki birkaç yılda cep telefonu piyasasının nerelere gidebileceği konusunda tahminlerde bulundu. Akıllı telefon piyasasında Apple’ın Nokia ile rekabete gireceğini düşünen analist yeni iPhone’un en büyük sürprizinin fiyatı olabileceğini söylüyor.

Yeni iPhone'un asıl sürprizi Yeni iPhone ne ekranı, ne de donanımıyla şaşırtacak. İşte Apple'ın asıl büyük iPhone sürprizi...

Screen Digest önümüzdeki birkaç yıl için şunları söylüyor; ” PC’nin ağır topları HP, Dell, Microsoft ve Intel’in de akıllı telefon piyasasına girmesiyle 2014’te 380 milyon telefonun piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz.”

” İki yıldan az bir süre içinde Android evrimini tamamladı ve çoğu telefon üreticisinin işletim sistemi haline geldi. Android en hızlı büyüyen akıllı telefon işletim sistemi.”

Symbian ise telefonlarda yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi. Bu işletim sistemini kullanan telefonların, 2015 yılında 100 milyon barajını aşması bekleniyor.

Önümüzdeki yıllarda artacak rekabeti düşünürsek, gerçekten Apple’ın iPhone fiyatlarında biraz indirime gitmesi kimseyi şaşırtmaz.

Share