NASA Canlı Yayını Kesti nedeni ‘UFO’

Uluslararası Uzay İstasyonu’ ndan (ISS) canlı görüntüler yayınlayan NASA, birden bire ortaya çıkan Dünya üzerindeki ilginç bir cismin görüntülenmesiyle canlı yayını kesmek zorunda kaldı. Sebep cisim hakkında açıklama yapmak zorunda kalması…
nasa-ufo

Yıllardır uzaylılar var mı yok mu? Tartışmaları sürüp giderken ortaya çıkan, gerek kamera gerekse fotoğraflar ile uzaylı varlığını desteklemeye çalışanlara hep uçuk gözü ile bakılmıştı. Ancak görülüyor ki bu UFO severler doğru söylemiş. NASA istenmeyen görüntülerin ortaya çıkması üzerine olaya derhal müdahale ederek kamuoyuna yaptığı yayını kesmesi ile olayı doğrulamış oldu.

Uluslararası Uzay İstasyonu’nun (ISS) kesintisiz canlı görüntülerini paylaşan NASA, bugün açıklayamadığı bir nedenden ötürü yayını kesmek zorunda kaldı. Canlı Yayını kendi kanalı üzerinden bu görüntüleri yayınlayan uzay araştırma kuruluşunun yaptığı bu yayın kesme olayı üzerine bazı komplo teorisyenleri: “NASA bu yayın kesintisini kasıtlı olarak gerçekleştirdi çünkü kameranın kayıt açısı içerisinde net şekilde görülebilen bir UFO yer alıyordu.” diyerek NASA’yı gerçekleri saklamakla suçladılar.

Canlı yayının videosuna dikkatli bakarsanız görebileceğiniz gibi Dünya’nın üzerinde bulunan bu belirsiz cisim gri renkte ve etrafında mavi çizgiler mevcut. Bilim-kurgu yapımlarındaki uzay gemilerine benzerliği, acaba bu figürlerden mi alındı düşüncesini kafalarda oluşturmuyor da değil. Zira Milyar dolarlık bütçeli filmler için NASA dan yardım almamak akla ziyan olur. Nasa ya yapılan yardım ile onların desteğini almak zor olmasa gerek. Dikkat ederseniz son dönem uzaylı figürleri ve hatta uzay gemileri hep aynı.

nasa

UFO araştırmacılarından biri olan Tyler Glockner (YouTube‘daki secureteam10’un kurucusu) NASA’nın bu olayı ikinci kez gerçekleştirdiğini savunuyor. Tyler’ın iddiasına göre 2014 senesinde dev, sarı bir disk kameranın görüş açısına girmişti ve NASA’nın canlı yayını o an kesilmişti.

Ancak NASA’nın sırrı saklaması bunlarla sınırlı değil.

Share