• Home »
  • Yazılım »
  • Çekiliş ile TemplateMonster’dan Profesyonel Temalar Kazanmaya Var Mısın?

Çekiliş ile TemplateMonster’dan Profesyonel Temalar Kazanmaya Var Mısın?


Web dünyası içerisinde yerinizi aldıysanız yada almak istiyorsanız bugün sizler için harika bir haberim var! Bu haber ne mi ? Konu başlığından da anlayabileceğiniz üzere teknoloji-haber.net okuyucuları Premium Tema kazanma fırsatı yakalayabilir. Genelde herkesin bildiği gibi TemplateMonster firmasını sizlere uzun uzun anlatmama gerek yok, profesyonel bir temaya ihtiyacınız olduğunda sık sık ziyaret ettiğimiz bazen de fikir alabilmek adına ziyaret ettiğimiz bu firma uzun geçmişi ile dünyada yıllardır hizmet vermekte.

ücretsiz profesyonel tema kazanma şansını yakalayın!

ücretsiz profesyonel tema kazanma şansını yakalayın!

 www.templatemonster.com/tr  yöneticileri ile yapmış olduğum görüşmeler sonucunda teknoloji-haber.net sitesine sponsor olarak okuyucularımıza hediye verebileceğimiz konusunda bir anlaşmaya vardık ve bu şansı tabi ki okuyucularımla paylaşarak ufakta olsa sizlere bir katkıda bulunmak istedim. İşin özeti sizlere ücretsiz Premium temalar hediye edeceğim.

Pekala Bu Premium Temaları Nasıl Kazanabileceksiniz ?

Sınırlı sayıda hediye vereceğimiz için bunun adil olması kanaatindeyim, biraz şansa ihtiyacınız olabilir. Toplamda 3 okuyucumuz bu hediyelerin sahibi olacak. Tema çekilişine katılım gerçekleştirebilmeniz aslında oldukça kolay. Sadece bu soruyu cevaplayın!

  • Neden bir TemplateMonster teması veya şablonu kazanmak istiyorsunuz?
  • Örnek cevap bu kadar kolay olabilir; (Bir spor salonu için internet sitesi hazırlayacağım bu yüzden #47168 numaralı Responsive Drupal Temayı http://www.templatemonster.com/tr/type/drupal-temalar/  kazanmak istiyorum.)

Kazanmak bu kadar kolay söylemiştim! Tek yapmanız gereken aşağıya yorum eklemeniz veya twitter hesabımızdan bize tweet atmanız ya da facebook sayfamızdan duvarımıza yazı yazmanız.

TemplateMonster Premium Temalar

TemplateMonster Premium Temalardan bazıları

Katılım Koşulları

Her katılımcı sadece bir kez katılma hakkına sahiptir. Promosyon kodları mail yolu ile iletileceği için lütfen doğru mail adresi verdiğinizden emin olun!

 

Çekiliş  03 Aralık – 12 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacaktır sakın geç kalmayın!

 

20,000 ‘in üzerinde bulunan TemplateMonster http://www.templatemonster.com/tr/search/  koleksiyonun’dan  özgürce seçebilirsiniz.

 

Tüm katılımcılarımıza şimdiden bol şanslar, ihtiyacınız olacak!

 

Share