E-Ticaret anlayışına yeni bir yorum: TEKİR

Gün geçtikçe büyüyen e-ticaret pazarında her gün yeni bir siteyle karşılaşmamız artık kimseyi şaşırtmıyor. İşin sadece e-ticaret kısmıyla kalmayıp mobil tarafına baktığımızda her markanın kendine özgü bir uygulamasını görmekte zorlanmıyoruz. Bu durum rekabeti artırdığı için, tüketiciye fiyat anlamında olumlu yansımalarını gördüğümüz gibi birçok siteyi de takip etmeninde zorluklarını yaşıyoruz. Her kampanya için farklı bir site takip etmenin yanı sıra her markanın kendi mobil uygulamasını indirmenin vermiş olduğu zorluklar ve akıllı telefonlarımızdaki kaplamış olduğu boyutları düşündüğümüzde çekmiş olduğumuz zahmetlerin küçümsenecek bir tarafının olmadığını görüyoruz. Bu dinamikleri göz önünde bulundurduğumuzda toplumun bütün markaları ve bu markalarla ilgili kampanyaları tek bir platform altında takip etme isteği giderek büyüyor.

tekir-uygulama

Toplumun ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayan Komote Bilişim Teknolojileri tarafından yönetilen proje sonucunda başarılı bir girişim bizleri bekliyor. Bu bağlamda son 6 aydır yapılan AR-GE çalışmaları sonucunda bütün enerjisini Tekir üzerine yoğunlaştırmış durumda.

Akıllı telefon platformunun en popüler işletim sistemlerinden iOS ve Android OS için hizmet veren uygulama zengin filtreleme seçenekleriyle detaylı kampanya takiplerinize olanak sunuyor. İçerisinde bulundurduğu 500’ü aşkın marka ve bu markaların 1000’e yakın kampanyasıyla takip ettiğiniz markaların kampanyalarını kaçırmanız imkânsızlaşıyor. Bunun yanında Tekir.com ile de kullanarak e-ticaret sitelerine kolayca yönlendirilebilirsiniz.

Mobil uygulama indirme sayısı olarak kısa sürede 15 bin gibi bir rakama ulaşan Tekir’in gerçek hedefi 2015 yılında 1 milyona ulaşmak. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını yürüten bilişim firması kendisini sürekli geliştirerek emin adımlarla ilerliyor.

Share