Engellenen Sitelere Nasıl Girilir?

İnternet ile artık insanlar dünyanın neresinde olursa olsun bir birinden haberdar oluyor ve bazı olaylar karşısında gruplaşma ve birlikte hareket etme imkanı daha hızlı olabiliyor bunun sonucunda bazı sansürleme ve kısıtlamalarda kaçınılmaz olarak kendini göstermektedir. İnternet üzerindeki yasaklanan siteler sadece Türkiyede değil gelişmiş dediğimiz bütün ülkelerde bu olmaktadır.

ultrasurf-google-chrome-eklentisi
Şimdi sizlere yasaklanan sitelere girmek için dünyanın neresinde olursanız olun kullanabileceğiniz bir programı öneriyoruz, DNS değiştirme ve Proxy Sitelerine bağlanma gibi uzun ve sıkıcı işlemler yapmanıza gerek yok sadece ultrasurf programını yada Google Chrome için üretilmiş olan Ultrasurf Chrome eklentisini kullanmanız yeterlidir. Kurulum ve Kullanım gibi zorlukları yok üstelik ücretsizdir.

Ultrasurf silikon vadisi mühendisleri tarafından çindeki kısıtlamalar için üretilmiş daha sonra dünya üzerinde en çok kullanılan VPN programlarından biri olmuştur, program indirme sitelerinin çoğunda en çok indirilen yazılımlar arasında mutlaka görebilirsiniz.

Ultrasurf Nasıl Çalışır ve Güvenlimi?

Program tamamen güvenlidir, Kendi VPN sunucularına bağlanarak sizi başka ülkede gibi gösterdiğinden yerinizin tespit edilmesi, Hacker saldırısı gibi konularda kalkan görevi görür ve kişisel bilgilerinizi korumanın yanı sıra engellenen sitelere girebilirsiniz.  Ultrasurf hakkında detaylı bilgi almak, kullanım videosunu izleme ve indir için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

Ultrasurf indir

Share