Facebook hesabınızdaki herşeye ulaşabilirler!

Facebook için bir firma tarafından özel olarak geliştirilen yeni bir uygulama olan Fecoder uygulaması ile özel hiçbir şeyiniz kalmıyor! Bu uygulama ile dilediğiniz kadar güvenlik ayarlarını sıkılaştırsanız da hatta profilinizdeki birçok şeyi kaldırsanız bile arkadaşınız olmayan kişiler bu uygulama ile sizin bilgilerinize erişebiliyor.
mark-zuckerberg-terlik

Android platformu için geliştirilen uygulama Google Play Store’da ‘Fecoder’ ismiyle yer alıyor. Facebook ID(facebook her kullanıcıya özel bir numara veriyor, TC Kimlik no gibi)’sine girdiğiniz kişinin zaman tünelinde ve fotoğraflar sekmesinde çıkmayan fotoğraflarından bazılarını, kişinin beğendiği fotoğrafları, yorumladığı fotoğrafları, beğendiği ve ziyaret ettiği yerleri gösterebiliyor.

Henüz ücretsiz olarak indirilebilen ve telefondan herhangi bir izin istemeyen uygulama, Android 2.3 ve üzeri tüm android cihaz ve tabletlerde çalışıyor.

 

Uygulamanın ilk yayınlandığı tarih olan 3 Ocak’tan itibaren, Facebook kurucusu ve sahibi Mark Zuckerberg’in daha önce yayınlanmamış bazı fotoğrafları da bu sayede internette paylaşıldı. Fotoğraflarda Zuckerberg’in bir partiye katılımı, arkadaşları ile partide çekilmiş fotoğrafları ve bir düğüne terlikle gittiği fotoğraflar yer alıyor.

YAHOO’YU KIZDIRACAK FOTOĞRAF

Fecoder programının yayınlanmasının ardından internete düşen fotoğrafların birinde, Facebook’un eski yöneticilerinden Kevin Colleran ile Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’in kardeşi Randi Zuckerberg’in, Yahoo’nun reklamı olan bir aracın önünde el hareketi yaparken ki pozu görülüyor.
yahoo-facebook-fecoder

Share