idemama profesyonel tasarımlar

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık firmalar için profesyonel tasarım hizmetine ulaşmak bir kaç tuşa basmak kadar basit ve bunun için büyük bütçeler ayırmalarına da gerek yok. Şirketlere crowdcourcing ( bir kişiye yaptırabileceğin bir işi, pek çok kişiye bir arada yaptırmak ) yöntemi ile profesyonel tasarım hizmeti veren idemama.com grafik tasarımcılarla şirketleri bir araya getiren bir tasarım pazar yeri. 6500’den fazla profesyonel tasarımcıya sahip idemama.com bu tasarımcıları tek tek siteye portfolyo onayı ile kabul ediyor ve her tasarımcıyı uzmanlık alanına göre kategorize ediyor. Sitede logodan kurumsal kimliğe, broşür tasarımından marka ismi bulunmasına, video tanıtım filminden maskot tasarımına pek çok farklı konuda hizmet veriliyor.

Benzerlerinden farklı olarak siz tanımadığınız, bilmediğiniz bir freelance tasarımcı ile el sıkışıp daha sonra gelecek olan çalışmaları korku içinde beklemiyorsunuz. Sizin için aynı anda onlarca farklı tasarımcı düşünüyor, üretiyor aslında bir nevi yarışıyorlar. Yarışmanın sonunda şirketinize özel üretilen onlarca farklı tasarımı görüp değerlendiriyor, arasından en beğendiğinizi seçip alıyorsunuz. Bu kadar basit ama etkili bir süreç.

Bildiğiniz gibi genelde markalaşma süreci KOBI’ler tarafından hem zor, hem de pahalı bir süreç olarak algılanıyor.  Artık şimdi KOBI’lerin markalaşma yolunda ilerleyebilecekleri ciddi ve güvenilir bir yardımcıları var gibi görünüyor. Çünkü bu sitede tasarım fiyatları her şirketin bütçesine uygun olarak belirlenmiş. Bunun yanında idemama tecrübeli marka iletişim uzmanları da şirketlerin iletişim ve pazarlama alanındaki sorularını cevaplayıp destek oluyorlar. Sektörün en büyük oyuncularından aldığı yatırımlar ile de son yıllarda hızlı bir büyüme trendinde olan site şimdiye kadar 11.000’den fazla markaya hizmet verdi, her geçen gün de bu sayı artıyor.

 

Share